23.05.2011. / 18:35

Autor: Totalsport

Talijanska policija izvršila raciju u momčadi Lancea Armstronga

Liječnik RadioShacka Nino Danieli je priznao da ga je policija ispitala i da je pretražila momčadska vozila, ali i da je u izvještaju koji je potpisao stajalo kako ništa inkriminirajuće nije pronađeno

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaTalijanska policija pretražila je hotel u kojem je smještena momčad RadioShack koja se natječe na biciklističkoj utrci Giro d'Italia.

Direktor Gira Angelo Zomegnan potvrdio je da je elitna jedinica za zaštitu javnog zdravlja talijanske policije izvršila raciju tijekom ponedjeljka, koji je bio slobodan dan na utrci, ali u detalje nije ulazio.

Liječnik RadioShacka Nino Danieli je priznao da ga je policija ispitala i da je pretražila momčadska vozila, ali i da je u izvještaju koji je potpisao stajalo kako ništa inkriminirajuće nije pronađeno.

Suvlasnik RadioShacka je Lance Armstrong, sedmerostruki pobjednik Tour de Francea, koji se ovih dana ponovno nalazi pod lavinom optužbi da je tijekom karijere koristio doping.

Vezane vijesti

USADA optužila Armstronga za sustavno dopingiranje

USADA optužila Armstronga za sustavno dopingiranje

Američka antidopinška agencija (USADA) službeno je u srijedu podigla optužnicu protiv sedmerostrukog pobjednika Tour de Francea Lancea Armstronga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika