24.05.2011. / 17:57

Autor: Hina

Sofia Coppola udaje se za francuskog pjevača

Američka redateljica Sofia Coppola, kći Francisa Forda Coppole, udat će se u kolovozu u Italiji za dugogodišnjeg partnera, francuskog pjevača Thomasa Marsa, piše dnevnik La Stampa.

Sofia CoppolaSofia CoppolaAmerička redateljica Sofia Coppola, kći Francisa Forda Coppole, udat će se u kolovozu u Italiji za dugogodišnjeg partnera, francuskog pjevača Thomasa Marsa, piše dnevnik La Stampa.

Vjenčanje će se održati krajem kolovoza u Bernaldi, mjestašcu u talijanskoj regiji Basilicati, odakle potječe obitelj Coppola, dodaje La Stampa ne navodeći izvore. Bernalda se nalazi pokraj mora u Tarantskom zaljevu u Jonskom moru, između "pete" i "stopala" talijanske "čizme".

Iz tog je mjestašca Agostino, djed Francisa Forda Coppole krenuo 1904. u SAD da potraži sreću i napravi prve korake u filmskom svijetu, piše dnevnik.

Sofia Coppola (40) i Thomas Mars (35), član francuskog rock banda Phoenix, žive zajedno već godinama i iz te veze imaju dvije kćeri.

Vječanje će se održati u staroj kući koju je kupila obitelj Coppola, a koja se upravo preuređuje u luksuzno obitavalište, ističe isti izvor.

La Stampa dodaje da će vjenčanju prisustvovati Sofijin bratić, glumac Nicolas Cage, njegovi kolege Al Pacino i Sylvester Stallone te redatelj Steven Spielberg.

Vezane vijesti

Udala se Sofia Coppola

Udala se Sofia Coppola

Američka redateljica Sofia Coppola u subotu se udala za svojeg dugogodišnjeg partnera, francuskog pjevača Thomasa Marsa, na svečanosti održanoj u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika