26.05.2011. / 12:25

Autor: Totalsport

Dana White: Dat ću Cro Copu priliku za oproštajnu borbu

- Omogućit ćemo Cro Copu častan oproštaj od UFC-a - rekao je White ne rekavši pritom protiv koga bi se i kada 36-godišnji hrvatski teškaš mogao boriti

Mirko FilipovićMirko FilipovićPremda mu je propao željeni okršaj s Brazilcem Minotaurom na UFC-ovoj priredbi 134, koja se 28. kolovoza održava u Riju, Mirko Filipović nastupit će još jednom u UFC-ovu oktogonu.

Potvrdio je to za ESPN predsjednik UFC-a Dana White rekavši da je s hrvatskim gladijatorom dogovorio još jedan njegov meč slobodnom borbom.

- Omogućit ćemo Cro Copu častan oproštaj od UFC-a - rekao je White ne rekavši pritom protiv koga bi se i kada 36-godišnji hrvatski teškaš mogao boriti.

- Čovjek se želi ponovno boriti i ja mu još tu jednu priliku dugujem. Odrastao je čovjek. Ako se želi nastaviti boriti, to je njegovo pravo. Što se me tiče, ima još jednu borbu.

White je nakon Filipovićeva teškog poraza u borbi protiv Brandana Schauba na UFC-ovoj priredbi 128 prošlog ožujka izjavio da bi se Filipović trebao umiroviti, te da mu nije dao nikakav argument za novi ugovor. Najavljena borba, međutim, bit će treća i završna u ugovoru na tri borbe koji je Filipović s Whiteom potpisao prošlog lipnja.

- Dogovorili smo se i Mirko se želi ponovno boriti. Taj ću dogovor ispoštovati - zaključio je White.

Tijekom karijere nekoć jedan od najatraktivnijih boraca slobodne borbe na učinku je od 27 pobjeda, devet poraza i dva neodlučena ishoda. U posljednjih 11 dvoboja Filipović je na učinku 5-5-1.

Vezane vijesti

Mirko Filipović lako pobijedio Jorgea

Mirko Filipović lako pobijedio Jorgea

Hrvatski borac Mirko Filipović upisao je, nakon devet godina, pobjedu u povratničkom meču u K-1 ring. U duelu u Madridu, nokautirao je Španjolca… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika