27.05.2011. / 17:38

Autor: Hina

Američka jazz pjevačica doživjela nesreću u Sloveniji

Slovenski ljubitelji jazza ostali su razočarani kad im je u četvrtak na večer rečeno da je otkazan koncert američke pjevačice Patti Austin i to dvadeset minuta prije njegova početka, jer je u međuvremenu doživjela prometnu nesreću.

Patti Austin Patti Austin Slovenski ljubitelji jazza ostali su razočarani kad im je u četvrtak na večer rečeno da je otkazan koncert američke pjevačice Patti Austin i to dvadeset minuta prije njegova početka, jer je u međuvremenu doživjela prometnu nesreću.

Pjevačica je trebala nastupiti uz pratnju velikog orkestra Slovenske radiotelevizije, ali je na putu iz hotela u koncertnu dvoranu Cankerevog doma u središtu Ljubljane automobil koji ju je vozio na koncert doživio nesreću.

Kako su javili slovenski mediji, u njezin se automobil zaletjelo drugo vozilo čiji je vozač projurio kroz crveno na semaforu.

Zanimljivo je da se nesreće dogodila upravo pred zgradom RTV Slovenije. Pjevačici je navodno lakše ozlijeđeno koljeno, ali je pretrpjela šok, pa je nekoliko sati zadržana u bolnici.

Publika je odmah obaviještena da se koncert otkazuje, a organizator će razočaranim posjetiteljima idućih dana vratiti novac za ulaznice.

Vezane vijesti

Slovenske banke sve teže kreditiraju gospodarstvo

Slovenske banke sve teže kreditiraju gospodarstvo

Slovenska središnja banka upozorila je u srijedu na rastuće gubitke slovenskih banaka zbog čega se i dalje smanjuju mogućnosti kreditiranja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika