30.05.2011. / 07:49

Autor: Hina

Ministar financija libijskih pobunjenika zatražio pomoć

Ministar nafte i financija libijskih pobunjenika izjavio je u nedjelju u izjavi za novinare u Bengaziju da više nema nikakvih sredstva i zatražio pomoć međunarodne zajednice.

Libijski pobunjenici nemaju sredstava za financiranje daljnje borbe (Reuters)Libijski pobunjenici nemaju sredstava za financiranje daljnje borbe (Reuters)Ministar nafte i financija libijskih pobunjenika izjavio je u nedjelju u izjavi za novinare u Bengaziju da više nema nikakvih sredstva i zatražio pomoć međunarodne zajednice.

"Nemam više nikakvih sredstava, ni novčića", rekao je Ali Turhuni. "U kritičnoj smo situaciji, naši prijatelji se moraju sjetiti da smo u ratu", nastavio je.

Nakon što je podsjetio da ljudi svakog dana umiru u gradovima koje su opkolile snage Moamera Gadafija, posebice u Zentenu i Misrati, ministar je rekao da će sav novac biti upotrijebljen za električnu energiju, hranu i lijekove.

"Imamo hrabre borce, ali teško se boriti praznog želuca", objasnio je.

Vezane vijesti

Izaslanstvo ICC-a u Libiji

Izaslanstvo ICC-a u Libiji

Predstavnici Međunarodnoga kaznenog suda (ICC) doputovali su u Libiju kako bi osigurali oslobađanje svojih kolega koji su zatočeni prošlog tjedna,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika