30.05.2011. / 15:16

Autor: Nacional.hr

Sedam savjeta za muškarce za zdraviji seksualni život

Ovi orašasti plodovi su dobri za libido jer sadrže amino kiselinu zvanu arginin, koje ima i u grahu, tuni, lososu, soji i zobi. Arginin djeluje tako da opušta krvne žile i poboljšava protok krvi

IlustracijaIlustracijaSmanjite obujam trbuha

Masne stanice smanjuju razinu testosterona u tijelu, a masnoća sa područja trbuha je posebno učinkovita u tome pa ako smanjite obujam trbuha, a tako i broj masnih stanica u tijelu, povećati ćete razinu testosterona, prenosi MSN.

Vježbajte donji dio tijela

Radeći vježbe za donji dio tijela, poput trbušnjaka ili čučnjeva poboljšati ćete cirkulaciju u predjelu zdjelice.

Jedite više oraha i badema

Ovi orašasti plodovi su dobri jer sadrže amino kiselinu zvanu arginin, koje ima i u grahu, tuni, lososu, soji i zobi. Arginin djeluje tako da opušta krvne žile i poboljšava protok krvi.

Snizite razinu kolesterola u krvi

Manje kolesterola će olakšati protok krvi kroz krvne žile i tako vam pomoći da povećate libido.

Obratite pozornost na ove simptome

Ako imate bolove prilikom mokrenja ili vam se u mokraći pojavljuje krv i ovi simptomi traju nekoliko dana vrijeme je da posjetite liječnika.

Samopregled

Muškarcima se preporuča da se jednom mjesečno sami pregledaju i utvrde jeli sve u redu sa njihovim zdravljem. Ako na testisima primijetite kvrgu ili osjetite bol obratite se liječniku.

Sistematski pregled jednom godišnje

Prekontrolirajte krvni tlak, razine kolesterola i testosterona i ako liječnik utvrdi da imate problema sa jednom od ove tri stvari, dalje se s njim posavjetujte.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika