31.05.2011. / 14:51

Autor: Nacional.hr

Gobac humanitarac: Pružite šapu i udomite pse iz šinteraja

Gobac će sudjelovati u kampanji u kojoj će pozivati ljude na udomljavanje životinja iz azila pod sloganom "Draga nacijo, i oni trebaju dom!"

Davor Gobac s Đinom iz azila u Dubravici (Foto: Gordana Sermek)Davor Gobac s Đinom iz azila u Dubravici (Foto: Gordana Sermek)Frontmen grupe Psihomodo pop, Davor Gobac poznat je u javnosti po mnogo toga. No, tek rijetki znaju njegovu ljubav prema životinjama. Stoga, kad su ga iz zaprešičke udruge Šapica zamolili da im pomogne u kampanji promicanja zbrinjavanja i udomljavanja životinja iz azila u Dubravici, pristao je bez imalo razmišljanja.

Šapica - udruga za zaštitu životnja iz Zaprešića, osnovana je 2006. godine s ciljem zbrinjavanja i udomljavanja napuštenih, zlostavljanih i ranjenih životinja te promicanja njihovih prava. Udruga broji svega nekoliko članova i volontera koji svaki svoj slobodan trenutak nastoje posvetiti odbačenim ili odbjeglim životinjama.

Udruga Šapica, osim što brine o štićenicima azila Dubravica (oko 60-ak štićenika), pod svojom skrbi u domovima članova, volontera te u privremenim smještajevima ima još 30-ak životinja kojima je nužno pružiti kako adekvatnu veterinarsku njegu tako i trajni i kvalitetan dom.

Ovom akcijom velika im je želja skrenuti pažnju građanima kako mnoge napuštene životinje čekaju na svoju priliku za sretan dom te pozvaju sve koji su u potrazi za kućnim ljubimcem da dođu i upoznaju njihove štićenike.

"Vjerujemo da ćete u njima zasigurno prepoznati novog člana obitelji", poručuju Gobac i iz udruge Šapica.

Za dodatne informacije, posjetite web stranicu www.sapica.hr, ili na Facebooku: Udruga Šapica.

Vezane vijesti

Video: Bare pjevao Rozginu 'Bižuteriju'

Video: Bare pjevao Rozginu 'Bižuteriju'

Poznati rocker i pjevač benda Majke, Goran Bare, gostovao je u Jutarnjem showu radija Antena Zagreb u kojoj je najavio prvi u nizu koncerata… Više

Komentari

registracija
12/12/10

Klarens, 09.06.11. 03:38

VOLITE LJUDE,
ZHIVOTINJE..........
TO SMO MI !!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika