02.06.2011. / 12:26

Autor: Nacional.hr

Sukob interesa: Odvjetnički ured Grbićeve supruge zastupa državne tvrtke?

Navodno upravo činjenica da je gospođa Grbić kao klijente dobila državne tvrtke nakon što je njen suprug postao ravnatelj policije, kompromitira i njegov položaj, ali i položaj svih koji ga štite, na čelu s premijerkom Jadrankom Kosor

Oliver GrbićOliver GrbićPriča koja se posljednjih dana vrti po medijima o ravnatelju policije Oliveru Grbiću i njegovom sastanku s Damirom Polančecom mogla bi pasti u drugi plan ukoliko se pokažu točnima informacije kojima raspolaže Novi list.

Naime, čini se kako tim predsjednika Ive Josipovića ima podatke koji kompromitiraju rad Olivera Grbića i preko njegove supruge odvjetnice koja je otkako je Grbić postao ravnatelj policije počela zastupati cijeli niz državnih tvrtki. Među klijentima njenog odvjetničkog ureda spominju se Croatia osiguranje, Janaf, Plinacro ali i Grad Zagreb.

Navodno upravo činjenica da je gospođa Grbić kao klijente dobila državne tvrtke nakon što je njen suprug postao ravnatelj policije, kompromitira i njegov položaj, ali i položaj svih koji ga štite, na čelu s premijerkom Jadrankom Kosor.

Jedan od mogućih scenarija, stoga je, da Grbić mirno ode s mjesta ravnatelja policije. U protivnom bi kompromitirajući dokumenti mogli isplivati u javnost.

Prema informacijama kojima raspolažu izvori Novog lista Uskok i DORH već su pokrenuli istragu o zloupotrebama vezanima uz rad policije.

Vezane vijesti

Ostojić za savjetnike uzeo Grbića, Borovca, Novaka i Blaževića

Ostojić za savjetnike uzeo Grbića, Borovca, Novaka i Blaževića

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić najavio je danas da će novi glavni ravnatelj policije biti imenovan tek nakon izmjena zakona o policiji… Više

Komentari

registracija
2/6/11

hrvojezrinko, 02.06.11. 12:45

Od kada je Karamarko obećao istražiti komunističke zločine većina medija koji su i inače obojeni u crveno traži povećalom što ne valja u njegovoj i biografiji njegovih najbližih i suradnika.Međutim odzvonilo je i njima jer Njemačka dosljedna kakva je i prijateljska neće dozvoliti zločincima da se još jednom izvuku."Smrt fašistima koju god uniformu nosili"


registracija
11/1/10

fluid, 02.06.11. 19:51

Slučaj,sada već obitelji Grbić,pokazuje svo licemjerje i laži Jadranke Kosor.Borbom protiv Sanadera i njegove povezanosti sa Fimi medija grupom gdje se toliko kriminala dogodilo,sada je zamijenila osobe u istoj takvoj aktivnosti.Dakle Sanader van-Kosorica istim metodama unutra. I nije to jedina sprega i nepotizam u svezi policije i vlasti.Toga ima gotovo na svim razinama.Do najmanjeg pozornika na ulici.Da se malo protresu pozicije i načini zaposlenja supruga policajaca,toliko bi bilo razvidno kako je policija u rukama onih koji mogu omogućiti takva radna mjesta.Najčešće je to HDZ-ovska domoljubna linija.I tako policija postaje taoc HDZ-a ili,u najmanju ruku,taoc lokalnih politika koje u gradovima imaju moć.Dakle o neovisnosti policije u Hrvatskoj se uopće nemože govoriti.Neovisnost hrvatske policije NE POSTOJI !!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika