07.06.2011. / 07:00

Autor: Extra

Obitelj Čvrljak: Zbog djeteta nećemo okrenuti leđa Marijani

Marijana Čvrljak, sudionica ovogodišnjeg “Big Brothera”, sve više shvaća da si je ponašanjem u kući upropastila život te se pita što će biti kad napusti kuću; odgovor na to pitanje potražili smo kod obitelji Čvrljak koja vodi brigu o Marijaninoj kćeri Korini te još uvijek ne mogu vjerovati kako se Marijana od brižne majke pretvorila u preljubnicu

Dragana Čvrljak, Marijanina šogorica, brine za njenu kćer Korinu dok je ona u Big Brother kućiDragana Čvrljak, Marijanina šogorica, brine za njenu kćer Korinu dok je ona u Big Brother kućiIako se činilo da “zabranjena ljubav” između Marijane Čvrljak i Nikole Nemeševića uspješno odolijeva svim preprekama, njihov odnos u Big Brother kući doživio je pravi dramski obrat. Posljednjih tjedan dana koje su poveli odvojeno – Marijana s ostatkom ukućana na “smetlištu”, a Nemeš s izbačenim stanarima u luksuznoj kući - za 27-godišnju Šibenčanku bili su iznimno stresni. Djelovala je, naime, kao da se ne može dogovoriti sama sa sobom; neprestano je pričala o izlasku iz kuće, ali kako bi se se trenutak za mogući izlazak iz kuće približio, ipak bi poželjela ostati. Najviše su je zaokupljale misli o tome što će biti ako napusti kuću – tko će je dočekati u studiju, hoće li uspjeti uspostaviti civilizirani odnos s uskoro bivšim suprugom, 32-godišnjim Ivanom Čvrljkom, i hoće li joj on ikada oprostiti ljubavnu romansu koja se odvijala pred TV kamerama.

No najgore od svega pogađa je pomisao da bi njeno raskalašeno ponašanje pred kamerama mogla vidjeti njezina kći Korina. No dvogodišnja djevojčica, o kojoj brigu vodi sestra Marijanina supruga Ivana, 30-godišnja Dragana Čvrljak, i cijela njegova obitelj – mama Marija, otac Jerko i najmlađa sestra Ana - veselo je i sretno dijete koje zna da će se mama uskoro vratiti te svako toliko traži tetu da joj pokažu maminu sliku. Dragana Čvrljak razočarana je ponašanjem svoje šogorice u showu, ali i dalje za nju uspjeva pronaći pokoju lijepu riječ.

"Bile smo jako bliske. Sestra i ja pratile smo je na sva testiranja prije ulaska u Big Brother kuću, a išle smo s njom i u Beograd kada je ulazila u show. Dugo vremena nismo vjerovale da će ona zaista ući u kuću, jer je sve krenulo od zafrkancije”, izjavila je Dragana, dodavši da je Marijanina motivacija za odlazak u show bila financijske prirode. “Rekla je da želi osvojiti 150.000 tisuća eura i otplatiti kredit za stan. Marijana nije radila, bila je kod kuće s djetetom i osjećala je da ne pridonosi dovoljno”, kaže Dragana.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Nema leba od demantovanja

Nema leba od demantovanja

"Nemeš seli u Zagreb", "Marijana kupuje stan u Beogradu", "Nemeš i Marijana planiraju zajednički život", "Nemeš zbog Marijane prekinuo sve odnose s… Više

Komentari

registracija
7/3/11

medjimurec, 07.06.11. 07:57

Drolja , ili narodski -kurvica. Neznam stvarno cime zasluzuje mjesto u novinama kao i taj primitivni peep show zvani big brother -kada izadje moze na ugao tamo je takvima mjesto!


registracija
7/1/11

djani, 07.06.11. 14:15

Pa dobro ta obitelj i kaže ,a što joj sada preostaje nego taj križ da nosi


registracija
10/11/09

ruvil, 07.06.11. 21:26

Sta je najgore da ce joj svatko moci na ulici reci sto misli o njoj jer ljudima ne mozes zatvoriti usta.Obitelj ce joj vjerovatno oprostiti ali njezin svakodnevni zivot ce biti pakao!


registracija
17/4/10

insajder1, 10.06.11. 13:57

Dobila je lovu,ne brinite :)


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika