08.06.2011. / 09:50

Autor: Vedrana Rudan

Vedrana Rudan:

Djevica u bordelu, kurve i makroi u akciji ukidanja prostitucije

Sav mogući hrvatski ološ koji vlada ovom zemljom ceri se i ruga opljačkanom narodu, obećava rat kriminalu kao da smo svi i glupi i slijepi i kao da ne znamo da kriminalac kriminalcu oči ne vadi sve dok ima zajednički interes

Vedrana RudanVedrana RudanHrvatska Časna Sestra Jadranka Kosor krenula je do temelja uništiti zadnje hrvatsko leglo kriminala. Svetica je predložila Josipoviću da sazove Sjednicu vijeća za nacionalnu sigurnost, opaki, pravdoljubivi, nekorumpirani, strah i trepet za razbojnike, VONS na kome će Hrvatska Djevica i Hrvatski Dijevac konačno zavrnuti vratom razbojnicima u medijima onako kako su to učinili razbojnicima u bankama, sudovima, javnim poduzećima, zdravstvu, školstvu, gospodarstvu…

Što je potaklo Časnu Sestru Hrvatsku da se digne na zadnje noge i krene u rat protiv, najvjerojatnije Pavića, on je najjači pa stoga vjerojatno i najprljaviji? Možda joj je čudno kako se netko tko je pred dvadesetak godina bio novinarsko perce pretvorio u eurskog milijunera koji u rukama drži sudbinu tisuća sirotana koji rade za čavle ili dobijaju otkaze a da to baš nikoga ne uzbuđuje.

Dlaka u Pavićevom jajetu

Ne, nemoguće. Ne može to biti lov na Pavića. Ako joj je zaista Pavić meta, logično bi bilo da jest jer je vlasnik najveće medijske korporacije, sigurno će joj netko reći da je na krivom putu. Tražiti dlaku u Pavićevom jajetu jednako ima logike kao i postavljanje pitanja kako se radijska novinarka kojoj je ugodan glas bio jedina kvalifikacija prometnula u gospodaricu Hrvatske, o vlasništvu nad otetim stanom u centru Zagreba da se ne govori.

Želim reći, Djevica nije vjerodostojna. Da li se može vjerovati predsjedniku Josipoviću koji u Bruxellesu izjavljuje da je "saglasan sa sazivanjem sjednice VONS-a o netransparentnom kapitalu i organiziranom kriminalu u medijima. Samo, sjednicu treba dobro pripremiti." Što to znači? Sjednicu treba d o b r o pripremiti? Inače se te sjednice ne pripremaju d o b r o?

Čišćenje

Sjednica Vijeca za nacionalnu sigurnost. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL (Ilustracija)Sjednica Vijeca za nacionalnu sigurnost. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL (Ilustracija)Časna je buduću borbu protiv kriminala u medijima nazvala i "čišćenjem vlastite kuće?" Svetica je zaboravila da više ne radi u medijima i da je njena "kuća" Vlada čija je predsjednica. Kad će joj pasti na pamet da najzad očisti to leglo najčišćeg kriminala?

Kad spominjem "čišćenje" ne mislim na slanje ministara ponedjeljkom u pritvor a utorkom izvlačenjem iz pritvora. "Dobro pripremljeno" čišćenje bilo bi brzo suđenje, otimanje opljačkane imovine, pretvaranje viletina u vlasništvu ministara kriminalaca u dječje vrtiće i staračke domove. "Čišćenje u vlastitoj kući" bilo bi i vraćanje otetog stana siročetu koje negdje u Zagrebu crkava od gladi i beznađa.

Hrvatska Časna Sestra

"Čišćenje" bi bilo i otkrivanje tko medijima kojima vladaju "korupcija i kriminal" otkriva "tajne" sa "tajnih sastanaka" kojekavih vonsova? Nitko normalan u Hrvatskoj ne može biti protiv te akcije. Ali tko će je provesti? Korumpirano tužilaštvo, korumpirana policija, korumpirani ministri, korumpirani svi od najmanjeg službenika do nečasne Hrvatske Časne kojoj na kraj pameti ne pada da, kao znak dobre volje, sebe makne sa prljave, političke hrvatske scene.

Za koga ja zaista radim? Tko mene plaća? Tko je moj "tajni" gospodar? Pojma nemam ali sam sigurna da ako i jest najgori zločinac nije ni do koljena onima koji mu znaju ime i koji će o njemu ili njoj u strogoj tajnosti govoriti na sjednici VONS-a a onda će "tajna" idućeg jutra osvanuti na naslovnici Jutarnjeg, primjerice.

Prst i nokat

Sav mogući hrvatski ološ koji vlada ovom zemljom ceri se i ruga opljačkanom narodu, obećava rat kriminalu kao da smo svi i glupi i slijepi i kao da ne znamo da kriminalac kriminalcu oči ne vadi sve dok ima zajednički interes.

Hrvatski mediji, ma u čijim rukama bili, i hrvatska vlast već su dva destljeća prst i nokat. Ako se povremeno u ime "čišćenja vlastite kuće" i ubije vlasnik nekog medija to nikako ne znači da je kuća čista. VONS kreće u borbu protiv kriminala? Jeste li ikad čuli da se kurve i makroi zalažu za ukidanje prostitucije?

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 08.06.11. 11:00

Da bi reč rekel!


registracija
9/5/10

lolobrigita, 08.06.11. 11:09

Pavić je jedan od najvećih pipaka Sanaderove hobotnice.Ako Jadranka otvori tu istragu,a najavila je,onda joj svakako treba čestitati,ma koliko je ne volim.Treba li ikog podsjećati na privatizaciju Slobodne Dalmacije?Lopovluk bez premca.
Veza Sanader-Polančec-Pavić-Hypo banka tu je neraskidiva.
Bit će zanimljivo vidjeti što je istraga doznala nakon dvije godine rada.A valja znati i da je austrijsko tužiteljstvo tu odigralo ulogu.


registracija
17/12/10

zmaj, 08.06.11. 11:20

Ma Vedre je unikat na sceni, žena s mudima, žena s mošnjama!!!


registracija
30/12/10

putusvemir, 08.06.11. 11:57

Vedrana je uvijek neponovljiva. A časna sestra kaj je god pokrenula otišlo je korak unazad. Konkretnih rezultata ni na jednom polju. Glavno da se ona smije.


registracija
7/1/11

djani, 08.06.11. 14:12

Vadrana vedro,noge ti š....


registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 08.06.11. 14:21

Konacno jedan normalan naslov. Tekst je svima jako dobro poznat ali nemaju tu mogucnost izrazavanja u tisku kao Vedrana.

Onog dana kada cijeli vrh hdz-a zavrsi iza resetaka (trajno) moze se nazirati boljitak mislim reci bolje.


registracija
8/7/10

Maroje, 08.06.11. 15:08

Vulgarnost ne priliči muškarcu, a ženi pogotovo.


registracija
23/8/09

xaron, 08.06.11. 19:52

novi većinski vlasnik Nacionala Harald Freiherr von Seefried auf Buttenheim i njegov sin Moritz, imenovan za predsjednika Uprave Nacionala.....
Eto sad znas ko ti je gazda.


registracija
2/6/11

stereo, 09.06.11. 07:21

Pa nije ona vulgarna niti zbog sebe niti zbog nas nego zna se.
Ja kada psujem tada to radim ne zato što mi se psuje nego ta situacija čini tkovim. To se obično javlja kada se ugase sva razumna čula i osjetila i počinje prevladavati beznađe što nam je uručena od zna se koga.


registracija
11/1/10

fluid, 09.06.11. 09:44

stereo@ Pozdrav.Uranio si prije i napisao "moj tekst".Svejedno,važno da je napisano.


registracija
12/12/10

Klarens, 10.06.11. 18:39

VLASNIK SVEGA !!!
Je i dalje
KPJ !!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika