14.06.2011. / 11:00

Autor: Nacionalova redakcija

ANKETA

Do 19. lipnja ispuni anketu i postani pretplatnik Nacionala!

U namjeri da još više približimo sadržaj našeg magazina željama čitatelja, molimo vas da ispunite našu on line anketu. Podaci prikupljeni tijekom ankete koristit će se isključivo u istraživačke svrhe i njihova tajnost je zajamčena.

Dragi čitatelji,

u namjeri da još više približimo sadržaj našeg magazina željama čitatelja, molimo vas da ispunite našu on line anketu. Podaci prikupljeni tijekom ankete koristit će se isključivo u istraživačke svrhe i njihova tajnost je zajamčena. Zbog velikog interesa čitatelja, anketa se produžuje do 19. lipnja.

Prvih 50 čitatelja koji ispune anketu dobit će tromjesečnu pretplatu na magazin Nacional, a ostali sudionici istraživanja moći će u periodu od tri mjeseca besplatno čitati sadržaj tiskanog izdanja magazina Nacional na internetu, u rubrici Tiskano izdanje.

Ukoliko želite biti pretplatnik, molimo Vas da ispunite anketu do kraja te unesete Vaše točne podatke, budući da ćemo Vam pretplatu ili korisničko ime i lozinku poslati na Vašu kućnu adresu.


Vezane vijesti

Grčka: Nova demokracija vodi u anketama

Grčka: Nova demokracija vodi u anketama

Grčka konzervativna stranka Nova demokracija, koja podupire oštre mjere štednje u zamjenu za međunarodnu pomoć, ima blago vodstvo pred ljevičarskom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika