28.10.2002. / 00:00

Autor: Mario Duspara

MIAMI

SHAKIRA DOBILA NAJVIŠE MTV LATINO VIDEO NAGRADA

SHAKIRA DOBILA NAJVIŠE MTV LATINO VIDEO NAGRADA
Kolumbijska supezvijezda Shakira pobjednica je prvog natjecanja “MTV Video Music Awards Latin America”, što je održano u dvorani “Jackie Gleason Theatre” u gradu Miamiju u američkoj saveznoj državi Floridi. Ona je bila nominirana u pet kategorija, te u svim tim kategorijama dobila nagrade. Proglašena je za izvođača godine, te još dobila nagrade za najbolji video godine za pjesmu “Suerte”, zatim je proglašena za najbolju žensku izvođačicu godine, za najboljeg pop-izvođača godine, te za najboljeg izvođača koji sada djeluje u Sjevernoj Americi. Za najboljeg muškog izvođača izabran je kolumbijski kantautor Juanes, dok je za najboljeg izvođača sa područja Južne Amerike proglašen argentinski pop-glazbenik Diego Torres. Za najbolju grupu proglašena je čileanska rock-grupa “La Ley”, koja je dobila nagradu i za najbolji rock video godine.
Svečanosti je prisustvovao izuzetno veliki broj izvođača latino glazbe, pa su tu bile sve najveće zvijezde te glazbe, ali i neke zvijezde koje ne pripadaju toj vrsti glazbe, te nisu konkurirale za nagradu, ali su željele prisustvovati toj svečanosti, prisutne su preko prije snimljene video poruke pozdravili i članovi grupe “The Rolling Stones”. Svečanost je izravno prenošena za područje Latinske Amerike, a u Sjevernoj Americi emitirana je snimka s engleskim prijevodom.

Vezane vijesti

MTV - Katy Perry, Lady Gaga i Adele dobile najviše nagrada

MTV - Katy Perry, Lady Gaga i Adele dobile najviše nagrada

U Los Angelesu su kasno navečer u nedjelju dodijeljene MTV glazbene video nagrade (MTV Video Music Awards) za 2011. godinu, a nagradu za najbolji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika