13.06.2011. / 12:34

Autor: Totalsport

Lauda: Hamilton je potpuno lud

Ako ga Međunarodna automobilistička federacija (FIA) sad ne kazni, ne znam kad će - šokiran je bio Lauda vožnjom Britanca

Niki Lauda Niki Lauda Nakon nova dva sudara na nedjeljnoj Velikoj nagradi Kanade, vozača McLarena Lewisa Hamiltona legenda Formule 1 Niki Lauda proglasila je "luđakom".

Podsjetimo da je Hamilton na prošloj utrci u Monte Carlu također bio krivac za dva sudara, te je sa ova dva nedjeljna napravio čak četiri sudara u samo dvije utrke što je kod Laude izazvalo bijes.

- On je potpuno lud. To što je napravio prelazi svaku granicu. Ne može tako voziti, pa ubit će nekoga na stazi. Ako ga Međunarodna automobilistička federacija (FIA) sad ne kazni, ne znam kad će - šokiran je bio Lauda vožnjom Britanca.
Hamilton je izbjegao kaznu za dva sudara u Monte Carlu jer se ispričao. Isto je ponovio i ovog puta, te je ponovo prošao nekažnjeno.

Hamilton je nakon utrke rekao da je Button kriv što se on zabio u njega, jer je bio pritisnut uza zid te se nije mogao nikamo maknuti. Šef McLarena stao je u obranu Buttona govoreći kako nije mogao znati gdje se nalazi Hamilton.

Button je na kraju slavio ispred Vettela kojeg je pretekao u posljednjem krugu.

-Ovo je velika pobjeda, možda i najveća u mojoj karijeri. Što se tiče mog sudara s Lewisom, ispričao sam mu se, nisam ga mogao vidjeti - zaključio je Britanac.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

registracija
26/1/08

Rampa, 13.06.11. 12:44

Buton je kriv, vidjelo se kako je priklještio Hamiltona, Lauda može svirati borbene lagano!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika