14.06.2011. / 11:23

Autor: Totalsport

Cassilas: Ronaldo je moj suigrač, prijatelj i neprijatelj

Cristiano nije slučajno zabio 40 golova u prvenstvu ove sezone

Iker Casillas Iker Casillas U intervjuu za ESPN, vratar Real Madrida i španjolske reprezentacije Iker Casillas opisao je svoj odnos sa klupskim suigračem i portugalskim reprezentetivcem Cristianom Ronaldom.

Tijekom sezone su mediji često izvještavali o lošem odnosu Casillasa i Ronalda. Obojica su to demantirali i fotografirali se zajedno na društvenim događajima, sa svojim djevojkama, valjda kako bi pokazali da je među njima dvojicom sve u redu. Casillas je ipak priznao kako odnos ponekad nije skladan.

- Cristiano je moj suigrač i moj prijatelj. No, on je istovremeno i moj neprijatelj, jer se puno svađamo - rekao je Casillas.

Ronaldo je prošle sezone zabio 40 golova u prvenstvu, a 53 u svim natjecanjima. Casillas je pohvalio golgetersku formu svog 26-godišnjeg suigrača, te je istaknuo kako bi ga favorizirao u odnosu na Huga Sancheza u odabiru ''dream teama'' Real Madrida.

- S Hugom nikada nisam igrao i nisam ga imao prilike puno gledati. Mogu govoriti o onome što mi je dobro poznato. Cristiano nije slučajno zabio 40 golova u prvenstvu ove sezone. Zabijao je puno i ranije, jasno je da je velik.

Pohvalio je i portugalskog trenera Josea Mourinha.

- Stvorio je momčad s agresivnim karakterom koja se može uvijek boriti za trofeje. Sazreli smo pod njegovom palicom. Mi smo mlada momčad, prošle sezone smo osvojili Kup kralja. No, ne smijemo se s time zadovoljiti, već moramo biti još ambiciozniji - zaključio je Casillas.

Vezane vijesti

Casillas: Nervoza nas je učinila slabijim

Casillas: Nervoza nas je učinila slabijim

Svi Španjolci, od nogometnih reprezentativaca do javnosti, jasno pokazuju u izjavama da su itekako sretni što su se plasirali u četvrtfinale… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika