14.06.2011. / 11:27

Autor: Totalsport

Beckham: Na Igrama bi radije igrao nego bio trener

Kada igram nogomet, osjećam se kao da imam 21 godinu

David Beckham David Beckham David Beckham smatra kako bi na Olimpijskim igrama u Londonu sljedeće godine u britanskoj momčadi bio korisniji kao igrač nego kao trener.

Na Igrama u Londonu će nastupiti nogometna momčad Velike Britanije. No, zapravo će to biti engleska selekcija, budući da su nogometni savezi iz Škotske, Walesa i Sjeverne Irske već poslali zajedničko pismo Međunarodnoj nogometnoj federaciji (FIFA) i obavijestili je kako oni neće sudjelovati na Igrama, ali nemaju ništa protiv da Engleska nastupa pod imenom Velike Britanije.

Bilo kako bilo, David Beckham će tijekom Igara imati 37 godina. No, smatra da bi bio spreman ukoliko dobije priliku za nastup.

- Ostalo je još 13 mjeseci do početka Igara. Dotad će trebati donijeti još puno odluka. No, volio bih biti dio britanske reprezentacije. Siguran sam da bih bio bolji kao igrač nego kao trener. No, vidjet ćemo. Kada igram nogomet, osjećam se kao da imam 21 godinu. Jednako volim igrati kao i tada i osjećam se jednako spreman. Svi znaju koliko se trudim biti potpuni profesionalac i koliko pazim na sebe i svoje tijelo, po pitanju vježbanja, prehrane i sličnih stvari. Nastavit ću i dalje naporno raditi u nadi da ću biti aktivni protagonist Olimpijskih igara - izjavio je Beckham za BBC.

Beckham je član Los Angeles Galaxyja, s kojim ima ugovor do kraja ove godine. Još nije objavio planove za budućnost. Vrlo je moguće da Igre neće dočekati kao član kalifornijskog kluba.

- Uvijek sam govorio da ću biti aktivni nogometaš sve dok u tome uživam - komentirao je Beckham, bivši kapetan engleske reprezentacije koji je za ''tri lava'' upisao 115 nastupa, ali zadnji od njih još u listopadu 2009. godine.

Vezane vijesti

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

David Beckham, koji je prije mjesec dana proslavio 37. rođendan, veli kako ne razmišlja o mogućnosti obavljanja trenerskog posla kada objesi kopačke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika