15.06.2011. / 12:54

Autor: Nacional.hr

Kanadskoj obitelji ukrali travnjak ispred kuće!

Ništa nije bilo neobično dok je Denise sa svojom djecom ušla na stražnja vrata u kuću, no kada je podigla žaluzine na prozoru koji je okrenut prema travnjaku, koji se nalazio ispred kuće, obitelj je dočekalo neobično iznenađenje. Lijepi zeleni travnjak ispred kuće je nestao, a umjesto njega pred kućom se nalazila gola zemlja, bez ijedne travke

IlustracijaIlustracijaU kanadskom gradu Edmontonu dogodila se neobična krađa, jednoj kanadskoj obitelji ukraden je travnjak ispred kuća, prenosi Edmonton Journal.

Denise Thompson i njeno četvero djece, skupa sa svoja dva psa, uživali su provodeći vrijeme na svom zelenom travnjaku, sve dok se jedno popodne nisu vratili iz trodnevnoga posjeta njenom suprugu koji živi u Stettleru. Ništa nije bilo neobično dok je Denise sa svojom djecom ušla na stražnja vrata u kuću, no kada je podigla žaluzine na prozoru koji je okrenut prema travnjaku, koji se nalazio ispred kuće, obitelj je dočekalo neobično iznenađenje. Lijepi zeleni travnjak ispred kuće je nestao, a umjesto njega pred kućom se nalazila gola zemlja, bez ijedne travke.

Denise se raspitala kod susjeda da li su primijetili nešto neobično i susjedi su rekli da je pred njenom kućom bio parkiran kamion sa prikolicom, no to im nije bilo previše čudno pa nisu na to previše obraćali pozornost. Denise misli da je to bio kamion tvrtke za uređenje krajolika koja je možda zabunom došla na krivu adresu i odnijela njen travnjak. Iako ju je cijeli incident nasmijao, Denise se brine zbog troškova novog travnjaka i nada se da će joj njen travnjak na kraju ipak biti vraćen.

Vezane vijesti

Sindikalistu Jadrankamena prijava za krađu službenog kombija

Sindikalistu Jadrankamena prijava za krađu službenog kombija

Protiv sindikalista Jadrankamena Marka Eterovića (55) iz Pučišća policija je podnijela kaznenu prijavu za krađu službenog kombija, izvijestila je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika