17.06.2011. / 19:07

Autor: Hina

Europski pokret BiH odlikovao Josipovića, Tadića i Vujanovića za promociju regionalnog partnerstva

Europski pokret Bosne i Hercegovine odlučio je dodijeliti odličje za pomirenje naroda i promociju regionalnog partnerstva predsjednicima Republike Hrvatske Ivi Josipoviću, Republike Srbije Borisu Tadiću i Crne Gore Filipu Vujanoviću te predsjedajućem BiH Predsjedništva Nebojši Radmanoviću, objavljeno je u petak.

Boris Tadić i Ivo JosipovićBoris Tadić i Ivo JosipovićEuropski pokret Bosne i Hercegovine odlučio je dodijeliti odličje za pomirenje naroda i promociju regionalnog partnerstva predsjednicima Republike Hrvatske Ivi Josipoviću, Republike Srbije Borisu Tadiću i Crne Gore Filipu Vujanoviću te predsjedajućem BiH Predsjedništva Nebojši Radmanoviću, objavljeno je u petak.

Predsjednik Europskog pokreta BiH Predrag Praštalo na konferenciji za novinare u Sarajevu rekao je kako će odličje Europskog pokreta za pomirenja naroda i promociju regionalnog partnerstva u procesu europskih integracija, što je najviše priznanje ove organizacije, sljedeći tjedan biti uručeno predsjednicima Radmanoviću, Josipoviću i Vujanoviću, dok će Tadiću odličje biti uručeno u skoro vrijeme.

"Na ovaj način želimo im dati vjetra u leđa, podržati njihove napore, jer smatramo da proces pomirenja i proces europskih integracija nemaju alternativu", istaknuo je Praštalo.

Josipoviću će odličje biti uručeno u utorak u Zagrebu.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

registracija
2/1/11

prohujalo, 18.06.11. 08:07

kako je to lijepo
bilo bi smijesno da nije zalosno, posvadase narode do te granice da je tekla krv i to mnogo krvi, mnoge porodice zavise u crno.....
nakon 20-etak godina umijesto osude evo njima ponovo nagrade.....
dali je narod lud ili politicari-dobih odgovor sada
izgleda da su narodi ludi-zalosno ali istinito


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika