27.06.2011. / 17:50

Autor: Totalsport

Princ William sa suprugom posjetio Wimbledon

Novopečena vojvotkinja od Cambridgea inače je zagrižena teniska obožavateljica i često je prije stupanja u brak posjećivala Wimbledon, a iz kraljevske palače priopćili su da je par stigao u All England klub u "privatnom angažmanu"

Princ William i Kate MiddletonPrinc William i Kate MiddletonPrinc William, vojvoda od Cambridgea i njegova novopečena supruga Kate posjetili su Wimbledon, priopćili su organizatori najuglednijeg svjetskog teniskog turnira.

Stariji sin velškog princa Charlesa i pokojne princeze Diane, te unuk kraljice Elizabethe II stigao je u All England Club kako bi pratio dvoboj osmine-finala između Britanca Andyja Murrayja i Francuza Richarda Gasqueta iz kraljevske lože centralnog terena.

Novopečena vojvotkinja od Cambridgea inače je zagrižena teniska obožavateljica i često je prije stupanja u brak posjećivala Wimbledon, a iz kraljevske palače priopćili su da je par stigao u All England klub u "privatnom angažmanu".

Kraljica Elizabetha II lani je posjetila Wimbledon po prvi puta u posljednje 33 godine.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

registracija
3/6/11

skaraica, 27.06.11. 18:15

Izuzetno mi je drago.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika