28.06.2011. / 12:03

Autor: Hina

Osijek: kaznena prijava za ratni zločin

Kriminalistička istraživanja provedena su u suradnji službenika Odsjeka ratnog zločina ove Policijske uprave i osječkog Županijskog državnog odvjetništva

Ilustracija (Pixsell)Ilustracija (Pixsell)Osječko-baranjska policijska uprava podnijet će kaznenu prijavu protiv nedostupna 67-godišnjaka, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ratnoga zločina nad civilima i ratnoga zločina protiv ratnih zarobljenika, izvijestila je danas ova PU.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o Bori Ivanoviću, koji je kao zapovjednik 12. proleterske mehanizirane brigade bivše JNA, te pridružene jedinice teritorijalne obrane i srpske dobrovoljačke garde, počinio ta kaznena djela tijekom Domovinskog rata na području Antunovca, Ernestinova, Laslova i farme Orlovnjak.

Kriminalistička istraživanja provedena su u suradnji službenika Odsjeka ratnog zločina ove Policijske uprave i osječkog Županijskog državnog odvjetništva.

Protiv 67-godišnjaka policija podnosi kaznenu prijavu redovnim putem, zbog njegove nedostupnosti.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika