29.06.2011. / 13:51

Autor: Hina

Kirin priznao da je vrijeđao pod 'nickom', pa se ispričao svima koje je povrijedio

Prpić, koji je i zastupnik prevarenih štediša virovitičke Štedno-kreditne zadruge, jučer je na konferenciji za novinare zatražio Kirinovu javnu ispriku jer mu je, ustvrdio je, komentarima koje je pisao pod nadimkom jin1

Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin javno se danas na sjednici Gradskoga vijeća ispričao predsjedniku Hrvatske stranke pravne države i gradskome vijećniku Siniši Prpiću i svim građanima koje je uvrijedio svojim komentarima koje je pod nadimkom pisao na portalu Virovitica.net.

"To je bila moja ljudska slabost. U svakom životu, pa i mome, dogodili su se neki prelomni trenutci kada shvatiš da ne treba mijenjati druge nego sebe. Kada sam shvatio da je sve ovo što se događa samo plod posla koji obavljam i koji donosi više lošeg nego dobrog i kada sam shvatio da ljudi kažu i ono što ne žele i ne misle, shvatio sam da ja više ne mogu i ne želim tako živjeti i zato se javno i osobno ispričavam i Prpiću i svima koje sam povrijedio i uvrijedio i na internetu i u životu kroz svoje osobno i političko djelovanje", rekao je Kirin, koji je zatim citirao molitvu majke Tereze. Dodao je kako je shvatio da svatko tko je dio javnog života treba biti primjer dobrog ponašanja.

Prpić, koji je i zastupnik prevarenih štediša virovitičke Štedno-kreditne zadruge, jučer je na konferenciji za novinare zatražio Kirinovu javnu ispriku jer mu je, ustvrdio je, komentarima koje je pisao pod nadimkom jin1, a posebice komentarom: "Objasni Prpiću odakle ti 600.000 kuna na računu i tvojim pajdašima lova u štednoj, onda tu prozivaj druge" povrijedio ugled i čast. U protivnome, rekao je, Kirina će tužiti za klevetu. To da je vlasnik računala s kojeg je jin1 pisao komentare bivši ministar unutarnjih poslova Ivica Kirin Prpić je doznao u postupku koji je pokrenuo na virovitičkome Općinskom sudu.

Danas je nakon Kirinove isprike, na sjednici, zatražio njegovu ostavku ističući kako je zbog vrijeđanja na internetu koje je trajalo godinama, ali i afere s Fimi medijom gradonačelnik Kirin to morao učiniti.

"Ja u priču o reinkarnaciji duhovnog života u četrdesetoj godini ne vjerujem kao ni u pamflet koji je Kirin izgovorio. Priča o majci Terezi je uvreda za tu ženu i za mene kao katolika je degutantna. Da me je jučer nazvao i ispričao se, povjerovao bih mu, ovako u danas izrečenu ispriku ne vjerujem", rekao je Prpić.

Vezane vijesti

'Trpači' HDZ-ovih vreća

'Trpači' HDZ-ovih vreća

Podignute su optužnice protiv bivših čelnika ministarstava i državnih poduzeća koji su sudjelovali u aferi Fimi medija, a riječ je o bivšem ministru… Više

Komentari

registracija
30/6/09

jebivjetar, 29.06.11. 16:30

Jubito na internetu ? Ma klinac ! Nije on za to sposoban. Milicajac iz pripizdine donje !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika