01.07.2011. / 11:16

Autor: Totalsport

EP košarkašica: Hrvatska bolja od Latvije

Najefikasnija u našim redovima bila je Jelena Ivezić s 19 koševa (uz šest skokova), Iva Ciglar je ubacila 19 uz devet asistencija, a dvoznamenkast su učinak po broju postignutih koševa ostvarile i Iva Slišković (14) i Sandra Mandir (13)

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaHrvatska ženska košarkaška reprezentacija savladala je Latviju 84-75 u razigravanju za pozicije na Europskom prvenstvu u Poljskoj.

Tako su izabranice Stipe Bralića izborile utakmicu za peto mjesto u kojoj bi ih eventualna pobjeda odvela do kvalifikacija za Olimpijske igre u Londonu sljedeće godine.

Hrvatska je nakon prve četvrtine imala pet koševa minusa (15-20), ali nakon toga je preuzela vodstvo koje je uspjela do kraja i obraniti. Na kraju se ključnom pokazala serija 24-9 krajem treće i početkom posljednje četvrtine.

Hrvatska se tako uspjela osvetiti Latviji za poraz u natjecanju po skupinama i doći na korak od svog cilja.

Najefikasnija u našim redovima bila je Jelena Ivezić s 19 koševa (uz šest skokova), Iva Ciglar je ubacila 19 uz devet asistencija, a dvoznamenkast su učinak po broju postignutih koševa ostvarile i Iva Slišković (14) i Sandra Mandir (13).

Kod Latvije je najbolja sa 16 koševa bila Zana Tamane.

EP košarkašica, razigravanje za pozicije:

Hrvatska - Latvija 84-75 (37-34)

Vezane vijesti

Vekić izborio London

Vekić izborio London

Hrvatski veslač Mario Vekić drugim je mjestom u finalnoj utrci samaca na kvalifikacijskoj regati za Olimpijske igre u švicarskom Luzernu izborio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika