01.07.2011. / 14:32

Autor: Totalsport

Andrija Stipanović pojačao talijansku Casertu

U talijansku je prvoligašku momčad, lani 11-plasiranu nakon osnovnog dijela natjecanja, hrvatski centar stigao iz belgijskog Liegea u kojem je proveo dvije protekle sezone

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaHrvatski košarkaš na poziciji centra, 24-godišnji i 207 centimetara visoki Andrija Stipanović, novi je igrač talijanskog Pepsija iz Caserte.

U talijansku je prvoligašku momčad, lani 11-plasiranu nakon osnovnog dijela natjecanja, hrvatski centar stigao iz belgijskog Liegea u kojem je proveo dvije protekle sezone. Lani je prosječno u tamošnjem prvenstvu ubacivao 13.7 koševa uz 7.4 skoka.

Talijanski mediji opisuju nekadašnjeg košarkaša Splita kao "tehnički nedotjeranog, ali zato osobito borbenog i požrtvovnog".

Casertina je trenera Stefana Sacripantija Stipanovića očarao upravo svojim bespoštednim borbenim duhom kada je, prije nekoliko godina, Sacripanti kao izbornik vodio mladu talijansku reprezentaciju u dvoboju protiv odgovarajuće hrvatske vrste.

Talijanski mediji zasad ne navode vremensku određenost ugovora.

Vezane vijesti

Adam Miller pojačao Medveščak

Adam Miller pojačao Medveščak

KHL Medveščak Zagreb će od iduće sezone u momčadi uz Tomu Zanoškog imati jos jednog napadača kojemu je jedna od kvaliteta brzina klizanja - Adama… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika