01.07.2011. / 14:34

Autor: Hina

Samo za najhrabrije: Na Tajvanu nude kampiranje na groblju

Za one koji traže neuobičajeno kampiranje uprava groblja Sakura na Tajvanu nudi smještaj s lijepim pogledom, ugodnom svježinom i u skladu sa duhom feng shuija.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaZa one koji traže neuobičajeno kampiranje uprava groblja Sakura na Tajvanu nudi smještaj s lijepim pogledom, ugodnom svježinom i u skladu sa duhom feng shuija.

Groblje Sakura u okrugu Yilan na sjeveroistoku Tajvana postalo je jedno od najpopularnijih kampirališta a gosti mogu postaviti šatore na parkiralištu.

Posjetitelji kažu da ih je privuklo zelenilo, neobična ideja i lijep pogled, jer se groblje nalazi na nadmorskoj visini od 750 metara. Uprava groblja kaže da je većina vikenda u srpnju već rezervirana.

Jedan od dužnosnika okruga Yilan izrazio je nadu da će ova inicijativa promovirati ideju o grobljima-parkovima. Groblja na Tajvana su pretrpana i malo ih ljudi obilazi, navodi Reuters.

Uprava groblja uvjerava obitelji pokojnika da će se pobrinuti da gosti kampa ne ometaju mir njihovih pokojnika.

Vezane vijesti

Umro u internet cafeu igrajući igrice

Umro u internet cafeu igrajući igrice

Mladi Tajvanac umro je u internet cafeu igrajući video igrice, a njegova je smrt primjećena tek devet sati kasnije, objavila je u petak policija.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika