03.07.2011. / 20:50

Autor: Totalsport

Đoković: Sanjao sam o ovom trenutku

Sada već bivši svjetski broj jedan, Rafael Nadal, bio je vidno razočaran, ali i optimističan kad je u pitanju Wimbledon 2012.

Novak ĐokovićNovak Đoković- Teško se može ovaj osjećaj opisati riječima. Ovo mi je omiljeni turnir koji sam gledao kad sam počinjao trenirati tenis - rekao je Đoković nakon velike pobjede protiv Nadala u finalu Wimbledona.

Pobjedom 6-4, 6-1, 1-6, 6-3 Novak Đoković uzeo je sve Rafaelu Nadalu - i naslov koji je Španjolac osvojio prošle godine i iako je to još dva dana ranije osigurao, poziciju svjetskog broja jedan.

- Sanjao sam o ovom trenutku. Nadal uvijek igra najbolje u velikim mečevima i zato sam znao da danas moram odigrati svoj najbolji tenis kako bi ga pobijedio - rekao je Đoković nakon pobjede.

Sada već bivši svjetski broj jedan, Rafael Nadal, bio je vidno razočaran, ali i optimističan kad je u pitanju Wimbledon 2012.

Čestitam Novaku na izvanrednoj sezoni i na osvojenoj tituli u Wimbledonu koji je meni osobno najvažniji turnir. Sjećam se kada sam ga prvi put osvojio da sam bio u oblacima, pa mogu zamisliti kako se sad Novak osjeća. Vratit ću se iduće godine i pokušati ponovo osvojiti trofej - ostao je velik Nadal i u porazu.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

registracija
30/6/11

exyuman, 04.07.11. 01:26

Najnoviji wallpaper Novaka Djokovica : http://adf.ly/237936/www.xaboom.com/NOVAK-DJOKOVIC-WALLPAPER-1440x900.jpg ( posle 5 sekundi klik na skip ad )


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika