04.07.2011. / 12:25

Autor: Totalsport

Larissa Riquelme atrakcija Copa Americe

Tako je susret protiv Ekvadora pratila u pripijenim bijelim hlačama i majici u bojama paragvajske zastave koja je otkrivala dubok dekolte

Larissa Riquelme Larissa Riquelme Larissa Riquelme (25), atraktivna paragvajska starleta, općeprihvaćena kao miss Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici, plijeni pažnju i na Copa Americi u Argentini.

Usprkos činjenici da je utakmica 1. kola skupine B između Paragvaja i Ekvadora (0-0) u Santa Feu u igrana na niskim temperaturama, to nije nimalo zabrinulo Riquelme koja je svoju paragvajsku reprezentaciju bodrila vrlo lagano odjevena.

Tako je susret protiv Ekvadora pratila u pripijenim bijelim hlačama i majici u bojama paragvajske zastave koja je otkrivala dubok dekolte. Brojni navijači, uglavnom paragvajski, tražili su fotografiranje uz popularnu starletu, dok se ona od hladnoće zaštitila tek tijekom poluvremena ogrnuvši se crnom jaknom.

Vezane vijesti

FIFA-ina ljstvica: Urugvaj potisnuo Hrvatsku na deveto mjesto

FIFA-ina ljstvica: Urugvaj potisnuo Hrvatsku na deveto mjesto

Hrvatska nogometna reprezentacija na najnovijoj ljestvici Međunarodne nogometne federacije (FIFA) drži deveto mjesto s 1033 boda. Riječ je o padu za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika