04.07.2011. / 15:44

Autor: Hina

Iljumžinov: Zapad poslao specijalce da likvidiraju Moamera Gadafija

Zapadne zemlje poslale su u Tripoli pripadnike svojih specijalnih postrojbi da bi "fizički likvidirale" pukovnika Moamera Gadafija, rekao je sin libijskog čelnika, kako je u ponedjeljak izjavio predsjednik ruskog Međunarodnog šahovskog saveza (Fide) u posjetu Libiji, Kirsan Iljumžinov.

Kirsan IljumžinovKirsan IljumžinovZapadne zemlje poslale su u Tripoli pripadnike svojih specijalnih postrojbi da bi "fizički likvidirale" pukovnika Moamera Gadafija, rekao je sin libijskog čelnika, kako je u ponedjeljak izjavio predsjednik ruskog Međunarodnog šahovskog saveza (Fide) u posjetu Libiji, Kirsan Iljumžinov.

Iljumžinov, koji je u Tripoli doputovao u nedjelju navečer, za ruski Interfax kazao je kako se sastao sa starijim Gadafijevim sinom Mohamedom. "On mi je kazao kako su zapadne zemlje poslale specijalce u Tripoli da fizički likvidiraju njegova oca Moamera Gadafija. Prema Mohamedovim saznanjima, u Tripoliju se u ovom trenutku nalaze trojica zapadnjačkih komandosa", rekao je Iljumžinov.

Ekscentrični bivši predsjednik ruske Kalmičke Republike od 1993. do 2010., poznat je po izjavama da se družio s izvanzemaljcima u "žutim skafanderima". Polovinom lipnja u Tripoliju se sastao s pukovnikom Gadafijem s kojim je odigrao partiju šaha. Bogati ruski poduzetnik predsjednik je Svjetske šahovske organizacije od 1995.

Vezane vijesti

Gadafi je financirao Sarkozyja

Gadafi je financirao Sarkozyja

Bivši libijski premijer Al Bagdadi al-Mahmudi, zatočenik u tuniskom zatvoru, rekao je da je režim Moamera Gadafija financirao kampanju kandidata… Više

Komentari

registracija
3/6/11

skaraica, 04.07.11. 16:55

Ma kakvi specijalci.Demokraciju i slobodu treba donijeti nuklearnim napadom.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika