06.07.2011. / 18:29

Autor: Hina , Nacional.hr

Hrvatski nogometaš Ivo Iličević nakon sudara pobjegao u bordel

"Plavci" su vlasnika automobila Sippela podvrgli alkotestu, a mladi vratar K'lauterna je napuhao 1.6 promila

Foto:Igor ŠobanFoto:Igor ŠobanHrvatski nogometaš Ivo Iličević (24) i dvojica njegovih suigrača iz Kaiserslauterna Tobias Sippel (23) i Thanos Petsos (20) imali su problema s policijom nakon što su tijekom noćnog provoda u Kaiserslauternu izazvali prometnu nesreću, a potom pobjegli s mjesta nesreće u bordel, objavio je njemački Bild.

Iličević, Sippel i Petsos su provod započeli na gradskom festivalu, nastavili u noćnom klubu, a potom se uputili u "Eros centar". Na putu do tamo imali su prometnu nesreću, točnije udarili su u parkirani automobil. To ih nije previše omelo jer su ostavili razbijeni automobil i prošetali se do bordela. Sve je vidio jedan prolaznik koji je pozvao policiju.

"Plavci" su vlasnika automobila Sippela podvrgli alkotestu, a mladi vratar K'lauterna je napuhao 1.6 promila. Odmah mu je uzeta dozvola, a nakon istrage će se utvrditi detalji nesreće. Sippelu prijeti oduzimanje dozvole na devet mjeseci, sedam bodova i novčana kazna. Bild ne navodi koliko su napuhali Iličević i Petsos.

Glavni tužitelj u Okružnom sudu u Kaiserslauternu Paul Scheider (61) potvrdio je ovaj incident, ali nije želio otkriti nikakve pojedinosti, tek da još uvijek nije poznato tko je vozio automobil.

U klubu nisu željeli komentirati pisanje medija dok se na završi cijela istraga. "Čuli smo optužbe, no kako je proces još u tijeku FCK nema nikakav službeni komentar," poručili su iz Kaiserslauterna.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
14/12/06

crestor, 06.07.11. 22:53

Recite mi koji to nogometas ne pije.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika