07.07.2011. / 16:33

Autor: Totalsport

Zinedine Zidane novi sportski direktor Real Madrida

Vidjet ćemo koje ću sve stvari obavljati, jedino što znam je da počinjem u ponedjeljak - rekao je novopečeni sportski direktor Zidane

Zinedine Zidane Zinedine Zidane Bivši francuski nogometni reprezentativac Zinedine Zidane izjavio je kako će u nadolazećoj sezoni prisnije surađivati s trenerom Real Madrida Joseom Mourinhom.

- Bit ću sportski direktor prve momčadi Reala - izjavio je Francuz za AS.com.

Zidane, inače bivši igrač Reala, dosad je radio kao poseban savjetnik predsjedniku Florentinu Perezu, a odsad će njegova uloga biti malo drugačija. Od Francuza se očekuje da pomaže oko stvari koje se tiču prve momčadi, što je Mourinho objeručke prihvatio.

- Mourinho i Florentino Perez su utjecali na moju odluku. Vidjet ćemo koje ću sve stvari obavljati, jedino što znam je da počinjem u ponedjeljak - rekao je novopečeni sportski direktor Zidane.

Francuz je već utjecao na Raphaela Varanea, odnosno u njegovoj odluci da dođe na Santiago Bernabeu. Sada će mu vrlo vjerojatno biti zadatak da isto proba učiniti i s Neymarom koji i dalje stoji kod svoje odluke da ostaje u Santosu.

- On je vrlo sličan igrač Robinhu. Jedina razlika je što Neymar zabija više golova - veli Zidane.

Neymar se trenutno nalazi u Argentini gdje nastupa za Brazil na južnoameričkom prvenstvu, Copa Americi.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika