10.07.2011. / 14:15

Autor: Hina , Nacional.hr

Osumnjičenik degažiran

Josipović razriješio generala Kruljca

Kako se navodi, predsjednik Republike donio je tu odluku na temelju svojih ustavnih i zakonskih ovlasti, a na prijedlog načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske

Mladen Kruljac i Ivo Josipović: Photo: Žarko Bašić/PIXSELL (arhiva)Mladen Kruljac i Ivo Josipović: Photo: Žarko Bašić/PIXSELL (arhiva)Predsjednik Republike Hrvatske i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Ivo Josipović donio je odluku o razriješenju general pukovnika Mladena Kruljca s dužnosti zapovjednika Hrvatske kopnene vojske.

Odluka je stupila na snagu danas, 10. srpnja 2011. godine, priopćeno je iz Ureda Predsjednika.

Kako se navodi, predsjednik Republike donio je tu odluku na temelju svojih ustavnih i zakonskih ovlasti, a na prijedlog načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske i uz suglasnost ministra obrane.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
3/6/11

skaraica, 10.07.11. 15:29

Predsjednik Republike donio je tu odluku na temelju svojih ustavnih i zakonskih ovlasti, a na prijedlog načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske i uz suglasnost ministra obrane,te suglasnot ministra poljoprivrede,guvernera HNB,predsjednika HGK,Bozanića,Bandića,Bebića i šefa NATO pakta.


registracija
17/5/11

MarioBosnjak, 10.07.11. 16:38

Onda morate i Mesica iza resetaka.
General nije nista kriv ! On je jednostavno posljedicom cestog ranjavanja postao nezasitan i pohlepan. To je ratna posttrauma Tu se ne moze nista napraviti osim pustiti ga i dalje kupovati i prodavati.


registracija
7/1/11

djani, 10.07.11. 17:06

Mesića u kavez


registracija
10/7/11

Njasa, 10.07.11. 17:59

Dikobraz za dva mandata nije uspio izolirati, uhititi, transferirati ili zbuksati baš sve one s kojima je kavu popio, bančio ili plijen dijelio. Najprljaviji je posao ostavio svojoj duhovnoj kćerci i sinku... pa sad oni oštro po fašizmu...Jedino je čudno da si sinko i kćerca ne postavljaju sasvim evidentno pitanje: "Kada konačno sve zbuksaju, neće li Dikobraz naručiti i njihov trasfer npr. prema nekom od EU zatvora (njegovi EU friend-ovi palioničari jednako su poslušni kao i on), onako kako je već naručio Sanaderovo buksanje u Austriji nakon što je isti, uz Dikobrazovu pomast, popalio sve što se je još popaliti moglo?"
Inače, gledateljima je zgodno promatrati klinč između lijevih i desnih palioničara...Problem je što ćemo, nakon njihovog međusobnog istrebljenja, dobiti prinudnu EU upravu, koja će biti manje nježna od one austro-ugarske...


registracija
28/4/10

Zvonko, 10.07.11. 18:44

S kojim razlogom je Mesić zivkao Mladena Bajića u svibju više puta kako bi obustavio istrage koje su vodile prema Kruljcu?

Istinoljubiv, kakav definitivno Mesić je, ne ide mu na čast što je koristeći metode Drmić/Tadića pokušao utjecat na rad pravosudnog sustava?

Hoće li se i njemu u saboru skinuti imunitet te ga lisičinama privesti u istražni zatvor?

Kakvu bi tek gripu Hrvatska dobila kada bi poznati "krivokletnik i veleizdajnik" propjevao????


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 10.07.11. 23:36

General!?!?!?! Pazi trbusinu koju tip ima, taj mora da zivi pravi vojnicki zivot, kremsnite, burek, i krafne.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika