11.07.2011. / 07:25

Autor: Hina

David i Victoria Beckham dobili djevojčicu i nazvali ju Harper Seven Beckham

'Celebrity' par David i Victoria Beckham u nedjelju su dobili djevojčicu, dodajući kćer svojoj rastućoj obitelji u kojoj su tri sina.

Beckhamovi su napokon dobili djevojčicuBeckhamovi su napokon dobili djevojčicu'Celebrity' par David i Victoria Beckham u nedjelju su dobili djevojčicu, dodajući kćer svojoj rastućoj obitelji u kojoj su tri sina.

Predstavnik obitelji je rekao da je djevojčica, čije ime nije otkrio, rođena u nedjelju ujutro "sretna i zdrava" u Medicinskom centru Cedars-Sinai u Los Angelesu, te da ima 3,46 kg.

"Brooklyn, Romeo i Cruz su uzbuđeni da dočekaju novorođenu sestru u obitelji", rekao je zastupnik obitelji Jo Milloy. Brooklynu je 12 godina, Romeu 8 a Cruzu 6.

U ponedjeljak ujutro Beckham je na Facebooku objavio kako su kćer nazvali Harper Seven Beckham te kako su dječaci oduševljeni novom sestricom.

David Beckham je britanski nogometni superstar koji je igrao za momčadi u Sjedinjenim Državama, a Victoria je jednako dobro poznata pjevačka zvijezda i modna dizajnerica, koja je bila članica pop grupe Spice Girls .

Vezane vijesti

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

David Beckham, koji je prije mjesec dana proslavio 37. rođendan, veli kako ne razmišlja o mogućnosti obavljanja trenerskog posla kada objesi kopačke… Više

Komentari

registracija
3/6/11

skaraica, 11.07.11. 10:30

Izuzetno mi je drago.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika