11.07.2011. / 09:51

Autor: Nacional.hr

HTC prepoznat kao svjetski lider u dizajnu

Uređaj HTC Droid Incredible dobio je zlatnu, HTC Evo 4G srebrnu, a HTC Legend brončanu medalju

HTC korporacija nagrađena je od strane različitih internacionalnih organizacija za izvrsnost u dizajnu koji reflektira predanost kompanije u kreiranju savršenih iskustava u svakodnevnom životu te trud za unaprijeđenje života korisnika.

Filozofija HTC-a u dizajniranju mobilnih telefona je da oni trebaju reflektirati individualne potrebe i želje korisnika a to se pokazalo ključnim i u svakoj nagrađenoj liniji HTC proizvoda te u nedavno primljenim IDEA , red dot te IDA nagrada.

"Velik broj HTC zaposlenika okupilo se kako bi zajedno primili nagradu IDEA 2011., red dot 2011., te nagradu IDA 2010., kazao je Scott Croyle, izvršni predsjednik dizajna kompanije HTC. "Naš nagrađivani dizajn rezultat je primjene različitih disciplina iz regija diljem svijeta. Naši timovi zaposlenika promatraju korisnike i njihove različite potrebe kako bi zatim zajednički kreirali proizvod koji se temelji upravo na željama naših korisnika."

HTC je dobio čak 4 najuglednije nagrade na dodjeli "International Design Excellence Awards 2011" (IDEA), inače dodjele poznate kao "Oscar" u industriji dizajna. Dodjela je sponzorirana od strane magazina Fast Company i Industrial Designers Society of America u kategoriji "Uređaji za komunikaciju". Uređaj HTC Droid Incredible dobio je zlatnu, HTC Evo 4G srebrnu, a HTC Legend brončanu medalju. Također, telefon HTC Aria bio je finalist u kategoriji "Uređaji za komunikaciju".

"Rigorozna selekcija najboljih između 2000 prijavljenih proizvoda u tri dana pokrenula je intenzivan dijalog i debate između 20 stručnjaka u žiriju. Ponosni smo na sve radove koje smo odabrali da predstavljaju najbolje od najboljeg u našoj profesiji", istaknuo je David Stowell, predsjednik žirija IDEA nagrada i izvršni direktor kompanije "Smart Design".

International Design Excellence Awards Program (IDEA®) dodjela nagrada pokrenuta je 1980. godine od strane američkog društva za industrijski dizajn (Industrial Designers Society of America - IDSA). Ovo događanje njeguje razumijevanje javnosti i poslovnog svijeta za značaj i utjecaj vrhunskog dizajna na kvalitetu života pojedinaca i cjelokupne ekonomije.

Vezane vijesti

Kaucija za mobilne telefone

Kaucija za mobilne telefone

Dorotea Schteiner, zastupnica Zelenih u njemačkom parlamentu, predložila je parlamentarnom Odboru za razvoj da se ubuduće, prilikom kupovine novog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika