12.07.2011. / 15:33

Autor: Totalsport

Djibril Cisse u Laziju

Dosadašnji nogometaš Panathinaikosa bi godišnje trebao zarađivati 2.1 milijun eura, a talijanski mediji navode da je talijanski klub platio grčkom šest milijuna eura odštete

Djibril Cisse (desno)Djibril Cisse (desno)Francuski napadač Djibril Cisse (29) potpisao je dvogodišnji ugovor s Lazijem, potvrdio je rimski klub u utorak.

Dosadašnji nogometaš Panathinaikosa bi godišnje trebao zarađivati 2.1 milijun eura, a talijanski mediji navode da je talijanski klub platio grčkom šest milijuna eura odštete. Cisse je u utorak ujutro sletio u Rim na liječničke preglede, a nakon što je potpisao ugovor, uskoro bi se trebao priključiti novim suigračima koji se pod trenerskom palicom Edoarda Reje pripremaju u Auronzo di Cadoreu.

Cisse je u dosadašnjoj karijeri igrao za Arles, Nimes, Auxerre, Liverpool, Marseille, Sunderland i konačno posljednje dvije godine za Panathinaikos. U obje je sezone bio najbolji strijelac grčke lige.

Za francusku je reprezentaciju odigrao 40 utakmica i postigao devet pogodaka.

Vezane vijesti

Vladimir Petković novi trener Lazija

Vladimir Petković novi trener Lazija

Hrvatsko-švicarski nogometni stručnjak Vladimir Petković novi je trener talijanskog prvoligaša Lazija. Rođeni Sarajlija potpisao je u "tajnosti"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika