13.07.2011. / 11:45

Autor: Totalsport , Nacional.hr

CRO-tenis: Mijačika u 2. kolu, Veić poražen, Martić izgubila u parovima

Mijačiku u četvrtak očekuje dvoboj drugog kola u pojedinačnoj konkurenciji protiv Čehinje Klare Zakopalove koja je pobijedila Ruskinju Pivovarovu sa 0-6, 6-1, 6-1

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaHrvatska tenisačica Ani Mijačika (24), trenutno 246. igračica svijeta, nastavlja s kvalitetnim igrama na WTA turniru u Palermu. Nakon što je izborila glavni turnir kroz kvalifikacije, u 1. kolu bila je bolja od Grkinje Eleni Daniilidou 3-6, 6-3, 6-3.

Dodajmo kako je Mijačika u paru s Ruskinjom Reginom Kulikovom bez većih poteškoća dobila prvi set protiv kombinacije Garcia Vidagany/Giovine u prvom kolu igre parova sa 6-2. Nakon toga izgledalo je da drže meč pod kontrolom sve do 3-3 kada protivnice rade break i do kraja seta drže svoj servis za poravnanje na 1-1. Super tie break bio je jednosmjerna ulica nakon što su Španjolka Garcia Vidagany i Talijanka Giovine povele s 4-0, te su do kraja samo održavale svoju prednost za konačnih 10-5.

Mijačiku u četvrtak očekuje dvoboj drugog kola u pojedinačnoj konkurenciji protiv Čehinje Klare Zakopalove koja je pobijedila Ruskinju Pivovarovu sa 0-6, 6-1, 6-1.

Antonio Veić nije uspio proći 1. kolo ATP turnira iz serije 250 u švedskom Båstadu. Bolji od hrvatskog tenisača bio je Španjolac Guillermo Olaso sa 6-4, 6-1.

Petra Martić ispala je iz konkurencije parova na samom startu WTA turnira u austrijskom Bad Gasteinu koji se igra na zemljanoj podlozi. Bolje od Martić i njene partnerice Australke Jessice Moore bile su austrijske tenisačice Nikola Hofmanova i Melanie Klaffner koje su za nastup dobille pozivnicu organizatora, sa 6-0, 3-6, 10-6.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika