13.07.2011. / 12:10

Autor: Nacional.hr

Oracle predstavio novu strategiju pohrane podataka

Potpuna integracija softvera i hardvera korisnicima nudi deset puta brži rad uz desetinu dosad potrebnog kapaciteta.

Oracle je predstavio nova rješenja za pohranu podatakaOracle je predstavio nova rješenja za pohranu podatakaOracle je kupcima, partnerima i stručnoj javnosti predstavio novu viziju pohrane podataka, koncept Oracle Storage Strategy, koji zahvaljujući potpunoj integraciji softvera i hardvera, korisnicima nudi i do deset puta brži rad, uz tek deseti dio dosad potrebnih kapaciteta.

Oracleovi proizvodi za pohranu podataka integrirat će se s cijelim Oracleovim softverskim sustavom, a najbolje rezultate postizat će korištenjem Oracleovih aplikacija. To će im uz iznimnu učinkovitost i visoku razinu sigurnosti, omogućiti uistinu spektakularne performanse. Kako Oracleov softver s Oracle Storageom radi brže i učinkovitije, optimizacija omogućava iznimno poboljšanje radnih performansi.

Inovativni proizvodi Oracle Storagea projektirani su da budu najbolji u svojoj kategoriji i da se u već postojeća, miješana okruženja za pohranu podataka mogu uvoditi bez potrebe da se pritom zaustavlja rad postojećeg sustava za pohranu podataka. Proizvodi korisniku omogućavaju najvišu razinu kvalitete usluge u svojoj kategoriji, čak i kad se koriste u miješanom okruženju pohrane. Zahvaljujući tome, ostvaruje se dvostruka korist, iznimne radne performanse postižu se ne samo unutar Oracleovog okruženja, već i u ostatku podatkovnog centra.

"Makroekonomski faktori pokretač su strahovito brzog rasta u segmentu pohrane podataka", naglasio je predsjednik Oraclea Mark Hurd. "Sad smo u stanju optimizirati Oracleovo okruženje tako da ostvarimo i do deset puta veću brzinu rada, a da je korisniku za to potrebno samo 10 posto dosadašnjih kapaciteta. To su ekonomski parametri koji mogu potaknuti dalekosežne promjene."

Oracle je javnosti predstavio i svoju cjelovitu paletu proizvoda i usluga namijenjenih pohrani podataka, koja je upravo zaokružena sustavom Pillar Axiom, namijenjenim za SAN Block I/O. U integriranom hardversko-softverskom sustavu Oracle Storage Strategy su i poslužitelj za baze podataka Oracle Exadata Storage Server, Oracle ZFS Storage Appliance uređaj namijenjen za NAS File I/O te Oracle Storage Tek Tape namijenjen pohrani na vrpce.

Vezane vijesti

Uljanik povećao produktivnost

Uljanik povećao produktivnost

Uljanik Brodogradilište u suradnji s tvrtkom Primakon uspješno je implementirao Oracle Primavera P6 Professional Project Management rješenje za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika