14.07.2011. / 15:27

Autor: Hina

Bebić zagovara slobodu govora: Nisam za to da Hebrang snosi posljedice za izraženo mišljenje

Predsjednik Hrvatskog sabora i potpredsjednik HDZ-a Luka Bebić ocijenio je danas kako ne vidi potrebu da potpredsjednik stranke Andrija Hebrang snosi političke posljedice zbog izraženog mišljenja, a suzdržao se od komentara njegove ocjene kako je smrt generala Đure Brodarca pokazala da Hrvatska ide u pogrešnom smjeru.

Andrija Hebrang i Luka BebićAndrija Hebrang i Luka BebićPredsjednik Hrvatskog sabora i potpredsjednik HDZ-a Luka Bebić ocijenio je danas kako ne vidi potrebu da potpredsjednik stranke Andrija Hebrang snosi političke posljedice zbog izraženog mišljenja, a suzdržao se od komentara njegove ocjene kako je smrt generala Đure Brodarca pokazala da Hrvatska ide u pogrešnom smjeru.

"Ja sam uvijek suzdržan kad se radi o tome da bi nekome trebalo prigovarati za izraženo mišljenje, pa i u ovom slučaju nisam za to da se, ne znam tko je to najavio, poduzimaju neke posebne mjere oko toga ako se o nekim stvarima ne slažemo", rekao je Bebić novinarima u Saboru.

Novinare je, naime, zanimao Bebićev stav o izjavi potpredsjednika HDZ-a Vladimira Šeksa da je Hebrangova ocjena politički štetna i najavi da će o Hebrangovoj ocjeni razgovarati stranačka tijela.

"Pitajte Hebranga o tome, a ja se suzdržavam oko komentara za kojeg, da tako kažem, nemam dovoljno elemenata. Prema tome, u kojem pravcu se ide u dobrom, u kojem lošem, ima i dobrih i manje dobrih pravaca, ja to ne bih htio komentirati", rekao je Bebić.

Vezane vijesti

Hebrang, Jandroković i Čobanković: Suđenje neće utjecati na izbore

Hebrang, Jandroković i Čobanković: Suđenje neće utjecati na izbore

Članovi predsjedništva HDZ-a Andrija Hebrang, Gordan Jandroković i Petar Čobanković danas su prije sjednice Predsjedništva stranke ocijenili da… Više

Komentari

registracija
2/1/11

prohujalo, 15.07.11. 13:24

pa koliko HDZ-e ima potpredsjednika??????


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika