14.07.2011. / 16:14

Autor: Hina , Nacional.hr

Po preliminarnim nalazima Brodarac umro od sepse

Sudac Kvesić jučer je naložio obdukciju tijela generala Brodarca, koji je jučer iza 8 sati preminuo u Kliničkom bolničkom centru u Osijeku

Đuro BrodaracĐuro BrodaracPo preliminarnim obdukcijskim nalazima Đuro Brodarac umro je od sepse, a kad se analiziraju različiti uzorci tkiva, znat će se točan uzrok smrti, rekao je istražni sudac Županijskog suda u Osijeku Ante Kvesić.

Sudac Kvesić jučer je naložio obdukciju tijela generala Brodarca, koji je jučer iza 8 sati preminuo u Kliničkom bolničkom centru u Osijeku.

U izjavi za Hinu Kvesić je rekao kako je danas prijepodne dobio službeni nalaz patologa u kojem se „preliminarno kao uzrok smrti navodi sepsa, odnosno unutarnje krvarenje“ te kako je „iz nalaza vidljivo da je bolovao od niza bolesti, među ostalim, od dijabetesa, arteroskleroze i visokog krvnog tlaka“.

Sudac Kvesić je rekao da ne zna kad će biti gotovi kompletni obdukcijski nalazi.

Umirovljeni general Đuro Brodarac u osječku je bolnicu zbog zdravstvenih tegoba iz zatvora, u kojem je bio zbog sumnje da je počinio ratni zločin na sisačkom području 1991. i 1992., prevezen 12. srpnja.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
3/6/11

skaraica, 14.07.11. 16:33

I što sad da radimo ?


registracija
2/1/11

prohujalo, 15.07.11. 13:45

Postoji jedna stara uzrecica Radi sta hoces ali neces dokle hoces kao i ona Nicija nije gorjela do zore


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika