15.07.2011. / 11:34

Autor: Totalsport

DiBenedetto službeno predsjednik Rome, Luis Enrique najavio spektakl

Učinit ćemo sve što će biti u našoj moći kako bismo izgradili konkurentnu momčad - rekao je predsjednik i većinski vlasnik kluba također najavivši da je osnovni cilj daljnja financijska konsolidacija kluba

Nogometaši AS RomeNogometaši AS RomeNova je era u talijanskome nogometnom klubu Romi službeno započela od četvrtka: američki biznismen talijanskog podrijetla Thomas DiBenedetto (61) službeno je imenovan novim predsjednikom.

DiBenedetto, također suvlasnik američkoga profesionalnog bejzbolskog kluba Boston Red Soxa, u travnju je otkupio 67 posto vlasničke strukture kluba.

- Želimo otkrivati mlade talente, ali također i poštivati iskusnije nogometaše poput Francesca Tottija. Učinit ćemo sve što će biti u našoj moći kako bismo izgradili konkurentnu momčad - rekao je predsjednik i većinski vlasnik kluba također najavivši da je osnovni cilj daljnja financijska konsolidacija kluba.

Paralelno uz predsjednika pred novinare je stao i novi trener momčadi Luis Enrique. Španjolac, dosadašnji trener druge Barcelonine momčadi, objasnio je kakav će nogomet igrati njegova momčad.

- Želim nogomet koji se bazira na napadu i želim da navijači u njemu uživaju - rekao je 40-godišnjak, nekad legendarni nogometaš Real Madrida, Barcelone i španjolske reprezentacije dodavši:

- Volim napadački stil i volim igru baziranu na kvaliteti. Također želim navijače impresionirati spektakularnom igrom.

- Roma me odabrala iz tog razloga. Vidjet ćemo je li to bila dobra odluka.

Na pitanje hoće li u Rimu predstaviti Barcelonin stil igre, trener-debitant je odogovorio:

- Nisam tu da bih provodio Barcelonin stil igre jer za to su potrebne godine rada. No, držat ću se nečega sličnog.

Vezane vijesti

Zeman novi trener Rome

Zeman novi trener Rome

Češki nogometni stručnjak Zdenek Zeman novi je trener Rome, objavili su u ponedjeljak iz rimskog prvoligaša. Potpisao je 65-godišnjak dvogodišnji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika