17.07.2011. / 13:24

Autor: Hina

Nakon auta Tata proizvodi kuće za 720 dolara

Indijska industrijska tvrtka Tata koja je prije dvije godine proizvela najmanje vozilo na svijetu - Nano, uskoro će ponuditi montažnu kuću za 720 dolara.

Čelnici Tata Motorsa Ravi Kant i Carl-Peter ForsterČelnici Tata Motorsa Ravi Kant i Carl-Peter ForsterIndijska industrijska tvrtka Tata koja je prije dvije godine proizvela najmanje vozilo na svijetu - Nano, uskoro će ponuditi montažnu kuću za 720 dolara.

Tvrtka Tata ponudit će za šest do osam mjeseci na nacionalnom tržištu kuću Nano koja će se moći podići za tjedan dan, rekao je novinarima šef projekta Sumitesh Das.

Montažna kuća od 20 m2 ponudit će se po cijeni od 32.000 rupija (509 eura), opskrbljena vratima, prozorima i krovom. Unutarnji zidovi bit će prekriveni jutom ili vlaknom kokosovca.

Kuća Nano isprobana je u državi Zapadni Bengal a bit će dostupna i u inačici od 30 m2 s dodatnim opcijama: solarne ploče, veranda.

Tata se nada prodavati svoje kuće pojedincima ali i vladama koje pokušavaju riješiti probleme stanovanja milijuna siromašnih Indijaca bez krova nad glavom.

Vezane vijesti

Glumci oteli i ubili bollywoodsku zvijezdu

Glumci oteli i ubili bollywoodsku zvijezdu

Mlada indijska zvijezda bollywodskih filmova Meenakshi Thapar pronađena je mrtva i obezglavljena, a ubojstvo su priznala dvojica njezinih kolega koji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika