17.07.2011. / 15:50

Autor: Nacional.hr

Prve slike Harper Seven Beckham objavili na Twitteru i Facebooku

Victoria je objavila fotografiju Davida i Harper i potpisala ju kao "Tatina mala curica", dok je David objavio fotografiju uspavane Victorie i Harper

David Beckham i Harper SevenDavid Beckham i Harper SevenNeki slavni roditelji slike svoje djece dobro naplaćuju. Drugi ih skrivaju pokušavajući tako barem svojoj djeci osigurati malo privatnosti. No, David i Victoria Beckham odlučili su slike svoje djevojčice podijeliti sa svojim obožavateljima i cijelim svijetom.

I David i Victoria aktivni su na društvenim mrežama i često na taj način komuniciraju sa svojim obožavateljima. Stoga ne iznenađuje što su na svojim Twitter i Facebook profilima objavili fotografije male Harper Seven.

Victoria Beckham i Harper Seven BeckhamVictoria Beckham i Harper Seven BeckhamVictoria je objavila fotografiju Davida i Harper i potpisala ju kao "Tatina mala curica", dok je David objavio fotografiju uspavane Victorie i Harper.

Fotografije su odmah postale hit na internetu, a obožavatelji se međusobno prepiru kome djevojčica koja je stara tek nekoliko dana više sliči - Davidu ili Victoriji.

Vezane vijesti

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

David Beckham, koji je prije mjesec dana proslavio 37. rođendan, veli kako ne razmišlja o mogućnosti obavljanja trenerskog posla kada objesi kopačke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika