17.07.2011. / 20:16

Autor: Nacional.hr

Bajs na Zrću: Mnogo je mladih, osjeća se puno pozitivne energije

Zadovoljan je ovogodišnjom turističkom sezonom te otkrio kako europski turistički sektor bilježi velike gubitke, dok bi Hrvatska, prema svemu sudeći, mogla zabilježiti i dobitak

Damir Bajs na Zrću (Foto: Dino Stanin/PIXSELL)Damir Bajs na Zrću (Foto: Dino Stanin/PIXSELL)Ministar turizma Damir Bajs posjetio je danas turističko odredište Novalju na otoku Pagu te navratio na plažu Zrće koja je postala najpoželjnije središte za mlade željne zabave.

Ministar je istaknuo kako je vidio mnogo mladih te osjetio dobru i pozitivnu energiju na Zrću.

Kaže kako je zadovoljan ovogodišnjom turističkom sezonom te otkrio kako europski turistički sektor bilježi velike gubitke, dok bi Hrvatska, prema svemu sudeći, mogla zabilježiti i dobitak.

Zadovoljan je i ponudom na otoku Pagu. Dodaje kako bi se još neke stvari mogle promijeniti i prilagoditi gostu. Kao najbolji primjer prilagodbe gostu istaknuo je upravo Zrće koje je svojom specijaliziranom ponudom privuklo goste ne samo iz Europe nego iz cijelog svijeta.

Vezane vijesti

14% više novozaposlenih u turizmu u odnosu na 2011.

14% više novozaposlenih u turizmu u odnosu na 2011.

Prema podatcima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje od siječnja do svibnja ove godine broj novozaposlenih u turističkim djelatnostima činio je udio od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika