21.07.2011. / 12:09

Autor: Nacional.hr

Masovna tučnjava popova i puka zbog pečenih prasića

"Njima nije stalo do naroda, uzimaju novce od siječe šume, voze skupe automobile, a onda, kad mi nešto priredimo Bogu u slavu, nalaze mane i provociraju nas", izjavio je anonimni svjedok događaja

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaPrema pisanju beogradskog Blica u mjestu pokraj Modriče u Bosni i Hercegovini potuklo se 40 pravoslavnih vjernika i svećenika nakon svađe oko pečenja prasetine.

Svećenici su navodno nakon posvećivanja crkvenog zvona, za vrijeme zakuske, započeli raspravu kako hrana nije dobro pripremljena. Ubrzo je izbila tučnjava, jedan svećenik zadobio je modrice po tijelu i ima nogu u gipsu. Mještani tvrde kako je svećenik u gužvi sam slomio nogu. Napadač na svećenika priveden je u policijsku postaju i nakon saslušanja pušten.

"Njima nije stalo do naroda, uzimaju novce od siječe šume, voze skupe automobile, a onda, kad mi nešto priredimo Bogu u slavu, nalaze mane i provociraju nas", izjavio je anonimni svjedok događaja.

Vezane vijesti

Egzodus ministara

Egzodus ministara

Članovi Vlade Federacije BiH iz redova SDP-a BiH, kojima se priključio Desnica Radivojević, dojučerašnji član Stranke demokratske akcije (SDA),… Više

Komentari

registracija
3/6/11

skaraica, 21.07.11. 17:45

Jadne svinje među ljudima. Pa i pečene.


registracija
12/12/10

Klarens, 01.08.11. 06:31

Medju tropapkarima
...................................
Ni dvopapkarima
Nije lako


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika