21.07.2011. / 17:04

Autor: Totalsport

Koeman novi trener Feyenoorda

- Moje je čvrsto uvjerenje da ćemo biti sposobni izazvati neka iznenađenja ove sezone

Ronald Koeman (Wikipedia)Ronald Koeman (Wikipedia)Bivši nizozemski nogometni reprezentativac Ronald Koeman (48) vratio se u klub u kojem je završio svoju igračku karijeru, Feyenoord, ovoga puta u ulozi trenera.

Koeman je potpisao jednogodišnji ugovor, a pomoćnici će mu biti Giovanni van Bronckhorst i Jean-Paul van Gastel, njegovi bivši suigrači iz Feyenoorda čije je boje branio između 1995. i 1997. godine.

- Moje je čvrsto uvjerenje da ćemo biti sposobni izazvati neka iznenađenja ove sezone. Postoji puno kvalitete i talenta u ovoj mladoj momčadi. Kao i svi igrači i cijeli klub, dijelim mišljenje i ambiciju da pokažemo više nego li je to bio slučaj u bliskoj prošlosti - rekao je Koeman, koji će na klupi slavnog kluba iz Rotterdama a koji je prošle sezone okončao tek 10. u Eredivisiji, naslijediti Marija Beena.

Koemanu će ovo biti sedmi samostalni trenerski posao i prvi nakon 2009. godine kada je sjedio na klupi AZ Alkmaara. Trenersku karijeru započeo je kao pomoćnik u nizozemskoj reprezentaciji, pa Barceloni, dok je potom vodio Vitesse, Ajax, Benficu, PSV i Valenciju.

Vezane vijesti

Niko Kovač novi trener Red Bull Salzburga?

Niko Kovač novi trener Red Bull Salzburga?

Sasvim neočekivano redove aktualnih austrijskih prvaka, nogometaša Red Bull Salzburga, napustio je nizozemski trener Ricardo Moniz. Premda je imao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika