23.07.2011. / 12:03

Autor: Hina , Nacional.hr

Danas se neće pretraživati teren u potrazi za A. Bilić

Paravinja je nakon uhićenja u BiH policajcima u Banjoj Luci priznao da je zadavio maloljetnicu iz mjesta Kričke kod Drniša i njezino tijelo bacio u jezero na rijeci Krki, ali je potom pred Sudom BiH opovrgnuo taj iskaz, kazavši da je iznuđen batinama

Foto: Pixsell (arhiva)Foto: Pixsell (arhiva)U potrazi za nestalom maloljetnom Antoniom Bilić danas se neće obavljati fizička pretraga terena, no policija i dalje provodi kriminalističko-analitičko istraživanje svih do sada prikupljenih podataka i obavijesti te druge mjere i radnje, izvijestila je jutros šibensko-kninska Policijska uprava.

Javnost će o nastavku daljnje pretrage biti pravodobno obaviještena, dodaje se u priopćenju.

Hrvatskoj je sinoć izručen Dragan Paravinja i uz policijsku pratnju prebačen u pritvor u šibenski zatvor. Paravinju su vlasti Bosne i Hercegovine privremeno izručile kako bi se protiv njega na šibenskom sudu provela istraga zbog sumnje da je ubio 17-godišnju Antoniju Bilić iz mjesta Kričke kod Drniša, za čijim se tijelom traga mjesec i pol dana. Posljednji je put viđena 7. lipnja ujutro dok je na čikolskom mostu u Drnišu ulazila u kamion koji je vozio osuđeni silovatelj Paravinja.

Policija je Paravinju dovezla u Hrvatsku nešto poslije 20 sati preko graničnog prijelaza Strmica kraj Knina, nakon čega je oko 23,30 sati dovezen u šibenski zatvor ispred kojega su ga čekali brojni novinari i fotoreporteri. Nije poznato zbog čega je policijskoj koloni s Paravinjom trebalo gotovo četiri sata za dolazak do Šibenika. U zatvor je dovezen u policijskom kombiju kojemu je u pratnji bilo još jedno vozilo. Neslužbeno se doznaje da će Paravinja biti ispitan u ponedjeljak.

Paravinja je nakon uhićenja u BiH policajcima u Banjoj Luci priznao da je zadavio maloljetnicu iz mjesta Kričke kod Drniša i njezino tijelo bacio u jezero na rijeci Krki, ali je potom pred Sudom BiH opovrgnuo taj iskaz, kazavši da je iznuđen batinama.

Vezane vijesti

U Drnišu "Mimohod nade" za Antoniju Bilić

U Drnišu "Mimohod nade" za Antoniju Bilić

"Mimohodom nade" koji je danas održan ulicama grada Drniša, učenici i učitelji srednje škole "Ivana Meštrovića" izrazili su podršku državnim tijelima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika