23.07.2011. / 15:00

Autor: Hina , Nacional.hr

Zagreb: u sudaru s taksijem teško ozlijeđen biciklist

Od siline udara biciklist je pao na kolnik i pritom zadobio teške ozljede zbog kojih je zadržan na liječenju u KB Sestara Milosrdnica te se nalazi u teškom stanju

Ilustracija (Pixsell)Ilustracija (Pixsell)Teške ozljede opasne po život zadobio je 32-godišnji biciklist na kojega je u noći s četvrtka na petak u zagrebačkom naselju Jarun naletio taksi Cammeo, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji te tvrtki Cammeo.

U PU zagrebačkoj kažu da je 32-godišnji S.C. 22. srpnja oko 2,30 sati vozio bicikl spojnim kolnikom Jarunske i Savske ceste. Na raskrižju sa Savskom cestom na njegov lijevi bočni dio naletio je taksi Cammeo "škoda" koji je vozio 25-godišnji A.M.

Od siline udara biciklist je pao na kolnik i pritom zadobio teške ozljede zbog kojih je zadržan na liječenju u KB Sestara Milosrdnica te se nalazi u teškom stanju.

U povodu spomenute nesreće danas se priopćenjem oglasila i tvrtka Taxi Cammeo, u kojoj navode kako raspolažu informacijama da je gluhonijemi biciklist izletio sa sporedne na glavnu ulicu te se izravno sudario s taksijem i pritom zadobio teške ozljede opasne po život.

Ističu i da su odmah na mjesto nesreće izašli hitna pomoć i policija te učinili sve potrebno kako bi se pomoglo mladiću.

Biciklist je, dodaju, trenutno u komi u KB Sestara Milosrdnica, a uz njega je njegova obitelj koja je u Zagreb stigla iz Pakraca i kojoj su predstavnici Taxi Cammea izrazili žaljenje i ponudili svu potrebnu pomoć.

Navode i da je njihov vozač A.M., za kojega kažu da ima 28 godina, u stanju šoka te je i njemu pružena pomoć.

Najavljuju da će daljnje vijesti o ovoj nesreći proslijeđivati kako budu stizale informacije od liječnika i od policije.

Vezane vijesti

Nova trajektna linija kopno - Pelješac u planu od 1. srpnja 2013.

Nova trajektna linija kopno - Pelješac u planu od 1. srpnja 2013.

Od 1. srpnja 2013. godine u planu je otvorenje trajektne linije između kopna i poluotoka Pelješca, namijenjene prvenstveno prijevozu kamiona, najavio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika