23.07.2011. / 16:28

Autor: Totalsport

Kolumbijci skinuli Larissu na stadionu Velez Sarsfielda

Posljednji će put Larissa zablistati na Copa Americi u nedjelju navečer, kada će njezini Paragvajci na buenosaireškom Monumentalu odigrati finale južnoameričkog prvenstva protiv Urugvaja

Najpoznatija svjetska nogometna navijačica, Paragvajka Larissa Riquelme, obnažila se za potrebe fotografiranja u kolumbijskom magazinu za mušku poplaciju, Sohou... Kolumbijci su vatrenu Latinoamerikanku skinuli na stadionu Velez Sarsfielda u Buenos Airesu.

Pozirala je paragvajska starleta i model u svlačionici, ali i na tribinama stadiona aktualnih argentinskih nogometnih prvaka. - Moj je san okušati se u Hollywoodu - priznala je Larissa iskoristivši priliku zahvaliti se medijima diljem svijeta što je i dalje redovito prate povećavajući njezinu popularnost.

Posljednji će put Larissa zablistati na Copa Americi u nedjelju navečer, kada će njezini Paragvajci na buenosaireškom Monumentalu odigrati finale južnoameričkog prvenstva protiv Urugvaja. Najbolji striptiz dosad obećala je Larissa u slučaju pobjede njezine reprezentacije.

Vezane vijesti

Larissa Riquelme atrakcija Copa Americe

Larissa Riquelme atrakcija Copa Americe

Larissa Riquelme (25), atraktivna paragvajska starleta, općeprihvaćena kao miss Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici, plijeni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika