26.07.2011. / 12:42

Autor: Hina

Superjunak Medvedev na plakatima u Moskvi

Plakati s ruskim predsjednikom Dmitrijem Medvedovim u kostimu superjunaka Kapetan Amerika i sloganom "Kapetan Rusija, prvi gospodin" osvanuli su u utorak u središtu Moskve.

Plakat s Dmitrijem Medvedevim koji je osvanuo u Moskvi (Foto: monolog.tv)Plakat s Dmitrijem Medvedevim koji je osvanuo u Moskvi (Foto: monolog.tv)Plakati s ruskim predsjednikom Dmitrijem Medvedovim u kostimu superjunaka Kapetan Amerika i sloganom "Kapetan Rusija, prvi gospodin" osvanuli su u utorak u središtu Moskve.

Medvedev je odjeven u plavo-crveno-bijelu odoru slavnog junaka stripa po kojem je snimljen film "Kapetan Amerika: Prvi osvetnik".

Taj film o mladome, slabunjavom muškarcu koji se nakon tajanstvenog znanstvenog projekta pretvara u svemoćnog branitelja američkih ideala ovog se ljeta počeo prikazivati u kinodvoranama u svijetu.

Tiskovna služba Kremlja nije željela komentirati te plakate.

Neimenovani autor "Kapetana Rusije" nije početnik jer je u svibnju Moskvu oblijepio lažnim reklamama za jedan trgovački centar. Fotomontaža je prikazivala Medvedeva i Putina, jako mladolike u kratkim hlačama i majicama, a vlada je tada zatražila od gradskih vlasti da uklone plakate.

Nepoznati autor svojedobno je objavio i portrete libijskog vođe Moamera Gadafija s natpisom "Traži stan".

Vezane vijesti

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Iako je od početka devedesetih Hrvatska s Rusijom potpisala 30-ak međudržavnih ugovora o raznim oblicima suradnje – od gospodarske do obrazovanja i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika