26.07.2011. / 16:18

Autor: Hina

Ministarstvo o Bebiću: Isključena srčana i moždana kap

Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi izvijestilo je da je predsjedniku Hrvatskoga sabora Luki Bebiću jutros nastavljen dijagnostički postupak nakon mirno provedene noći i urednih vitalnih funkcija te da su isključeni akutni infarkt miokarda i moždani inzult.

Luka BebićLuka BebićMinistarstvo zdravstva i socijalne skrbi izvijestilo je da je predsjedniku Hrvatskoga sabora Luki Bebiću jutros nastavljen dijagnostički postupak nakon mirno provedene noći i urednih vitalnih funkcija te da su isključeni akutni infarkt miokarda i moždani inzult.

U dogovoru s predsjednikom Sabora Lukom Bebićem odlučit će se o njegovu daljnjem boravku u bolnici te o daljnjim dijagnostičkim postupcima, stoji u priopćenju Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi.

Bebiću, koji je bio na godišnjem odmoru u Komarni, pozlilo je jučer popodne te je zbog zdravstvenih tegoba iz Metkovića helikopterom prevezen u splitski KBC.

Vezane vijesti

Optimizam bi mogao štititi protiv bolesti srca

Optimizam bi mogao štititi protiv bolesti srca

Sretni i optimistični ljudi izloženi su bitno manjem riziku infarkta ili moždanog udara, sugeriraju rezultati istraživanja koje su proveli… Više

Komentari

registracija
30/12/08

csiki, 26.07.11. 16:26

Pa on je malo vise popio i bio je deliriumu a mozda gospa mu dala krisom antabus


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika