27.07.2011. / 16:19

Autor: Nacional.hr

Nakon automobilske nesreće žena 20 sati visila na rubu litice

Lyn Venton, 56-godišnjakinja, sa lokalne ceste u Cornwallu automobilom je sletjela s ceste nakon čega se njen automobil 60 metara kotrljao niz liticu i zaustavio se na rubu. Žena se prilikom nesreće ozlijedila i čak 20 sati je morala čekati da stigne pomoć

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaŽena iz Velike Britanije je nakon slijetanja sa ceste u svom automobilu 20 sati visila na rubu litice čekajući pomoć, prenosi The Sun.

Lyn Venton, 56-godišnjakinja, sa lokalne ceste u Cornwallu automobilom je sletjela s ceste nakon čega se njen automobil 60 metara kotrljao niz liticu i zaustavio se na rubu. Žena se prilikom nesreće ozlijedila i čak 20 sati je morala čekati da stigne pomoć jer je tek drugo jutro jedan muškarac primijetio njen automobil. Muškarac je isprva mislio da u automobilu nema nikoga no kada je provjerio i ugledao Lyn pozvao je pomoć.

Spasioci su se prvo pobrinuli da automobil ne sklizne s litice i nakon toga su izvukli ženu i odvezli je u bolnicu, gdje je utvrđeno da je zadobila samo lakše ozlijede.

Vezane vijesti

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Muškarac (54) koji je jutros oko 2.30 sati mrtav pronađen na Čiovu s područja je Trogira i stradao je u prometnoj nesreći zbog čega je ženska osoba… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika