28.07.2011. / 15:18

Autor: Totalsport

UEFA: U petak saslušanje o "slučaju Mourinho"

Želim se vratiti u Madrid prije pet sati poslijepodne kako bih trenirao svoju momčad - rekao je Mourinho za Marcu

Jose MourinhoJose MourinhoEuropska nogometna federacija (UEFA) potvrdila je kako će u petak u Nyonu biti održano saslušanje o mogućem smanjenju kazne treneru Real Madrida Joseu Mourinhu na kojem će nazočiti i sam portugalski stručnjak.

Podsjetimo, Disciplinska komisija UEFA-e kaznila je trenera Reala s pet utakmica zabrane vođenja u europskim natjecanjima i 50.000 eura zbog ponašanja za vrijeme prvog polufinalnog susreta Lige prvaka protiv Barcelone na Santiago Bernabeuu, kao i kritizirajućih izjava na račun suđenja nakon samog susreta.

Prvu utakmicu suspenzije Mourinho je već odradio u uzvratnom polufinalnom susretu protiv Barcelone na Camp Nouu, pa tako ima za odraditi još samo tri utakmice kazne, budući je zabrana na vođenje pete, posljednje utakmice, uvjetnog tipa. U Realu se nadaju da će Mourinhova kazna nakon saslušanja biti dodatno smanjena, premda sam trener ne gaji prevelike nade.

- Za mene to nije važan sastanak. Želim se vratiti u Madrid prije pet sati poslijepodne kako bih trenirao svoju momčad - rekao je Mourinho za Marcu.

Vezane vijesti

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

Europska nogometna organizacija (UEFA) kaznila je Hrvatski nogometni savez (HNS) s 80.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja hrvatskih navijača na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika