28.07.2011. / 15:29

Autor: Totalsport

Sauber i sljedeće sezone sa Kobayashijem i Perezom

- Vrlo smo zadovoljni našim vozačima

Sauberov bolidSauberov bolidVlasnik F1 momčadi Saubera potvrdio je da će i sljedeće sezone njihove boje braniti ista postava vozača, Japanac Kamui Kobayashi (24), te Meksikanci Sergio Perez i Esteban Gutierrez (19, rezervni vozač).

- Vrlo smo zadovoljni našim vozačima. Kamui se dobro prilagodio svojoj ulozi, a ovo mu je tek druga F1 sezona. Oduševljeni smo s njim na sportskom i osobnom planu. Opcija produljenja suradnje nikad nije bila sporna. A Sergio je postigao više nego li se može očekivati od rookieja. Sposoban je voziti ne samo brzo, već i konstantno. S njim smo već i ranije potpisali ugovor i iza 2011. godine. S rookiejem takav je potez uvijek rizik, ali se isplatilo - komentirao je vlasnik momčadi Peter Sauber.

Sauber je u deset dosad odvoženih ovosezonskih utrka skupio 35 bodova i nalazi se na šestom mjestu u poretku konstruktora. U poretku vozača Kobayashi je 11. s 27 bodova, dok ih je Perez skupio osam i nalazi se na 14. mjestu.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika